søndag den 27. juni 2010

familieudflugt

Det er den dejligste søndag i dag. Vi er alle tre hjemme, solen skinner og tjaaa det er egentlig alt hvad der behøves for at få en fantastisk dag. Så vi hoppede på cyklerne og kørte ud til Christianshavn, hvor båden ligger.


Det var første gang, at Liv var med. Hun syntes, det var sjovt at vinke til de andre sejlende, og vi sad bare og nød vinden i håret mens vi passerede Operaen, Amalienborg, Skuespilhuset, Den sorte diamant og Islands Brygge. Til sidst blev hun dog meget træt og faldt i søvn i armene af mig. Det var bare så hyggeligt.


Hun fik også lov til at sidde ved farmand og være med til at styre lidt. Båthornet virkede desværre ikke i dag - det ville ellers have været et hit.

Har I andre også været ude og nyde vejret?

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det ud til at have været en dejlig tur. Åh, at have en båd. Dét gad jeg godt :)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg har også været ude at nyde solen - på Amager strandpark med smoothies og vaffelis, skønt:)

  SvarSlet
 3. Hej Julia
  Ja det kan godt anbefales. Det var en rigtig dejlig tur.

  Hej Anne
  Vi overvejede også strandparken. Har faktisk ikke været der endnu. Men mon ikke det kommer. Lyder i øvrigt lækkert med smoothie og is.

  kh Tine

  SvarSlet
 4. Hej Tine

  Hvor ser det hyggeligt ud:)Dejligt med sådanne nogle ture... Vi var hjemme i haven og hyggede, selvom en båd lyder meget bedre.
  Godt det bliver sådan et vejr det næste stykke tid.

  Sommerhilsner Vicki

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails