tirsdag den 1. juni 2010

Tips til Prag

På fredag tager jeg til Prag sammen med 5 skønne veninder. Vi skal bare hygge os rigtig meget hele weekenden med lidt sightseeing, tøsesnak og selvfølgelig en masse tjekkiske øl...
Vi flyver fredag kl. 18.30 og kommer hjem igen mandag eftermiddag. Vi skal bo i en super fed lejlighed i den gamle bydel ikke langt fra den gamle rådhusplads.

Men så var det, at jeg tænkte, at nogle af jer sikkert har været i byen, og måske kunne give et par fif om nogle steder, der er værd at se eller om gode cafeer/restauranter, der er værd at besøge.

Alle forslag er velkomne.

5 kommentarer:

 1. hej Tine. Håber du/I får en superhyggelig tur. Jeg har været i Prag to gange, men det er ved at være 100 år og en madpakke siden, så kan ikke rigtig anbefale noget...men Karlsbroen var ihvertfald et besøg værd..men den kan I nok heller ikke komme udenom.
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Hej Tine,
  Ville bare lige sige tusind tak for 6-kanterne, har glædet mig til at komme igang :-)
  Har været i Prag, men det er desværre 10-15 år siden, så kan ikke huske meget andet end at det var et fantastisk smukt sted, hvor der var godt at komme pelshuer og krystal ;-)

  Ville RIGTIG gerne med til blogtræf, men skal "desværre" på miniferie (den eneste i år tror jeg) i lånt sommerhus, lige dér... Øv øv øv...

  Kram B

  SvarSlet
 3. Hej Mia
  Tak skal du have. Jeg er sikker på, at vi kommer forbi Karlsbroen. Glæder mig helt vildt.

  Hej Barbara
  Selv tak. Det var da vist også på høje tid, jeg fik dem sendt afsted...
  Jeg har også hørt, at det skulle være fantastisk smukt og hyggeligt i Prag. Det ser jeg meget frem til.
  Mht blogtræf, så er det bare helt i orden. Kan godt forstå, du gerne vil på miniferie, inden den lille kommer.

  kh Tine

  SvarSlet
 4. Jeg faldt lige over dette indlæg. Jeg elsker selv Prag og kan blive ved med at rejse til byen. Bruger selv siden www.prag.dk for at få inspiration og læse lidt om de "hemmelige" steder, der ikke er for turistede. :)

  SvarSlet
 5. Hej Jeg har to sider med gode tip, som jeg gerne vil dele: http://pavel-helge.dk/cafekultur-i-prag/ og http://pavel-helge.dk/prag-shopping-shoppingcentre/ Hvis I vil have maksimalt udbytte af byen, anbefaler vi en byrundtur med en af vores lokale, dansktalende guider. God rejse, Helge

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails