torsdag den 7. januar 2010

Bedre sent end aldrig - eller hvad?

Kender I det, at man begynder på alle mulige projekter men ikke rigtig bliver færdig med dem, fordi der i mellemtiden dukker noget andet op, som man hellere vil lave?

Sådan en type er jeg. Jeg har taget diverse personlighedstests, og jeg må erkende, at afslutter-typen ligger i det stik modsatte hjørne af mig! Jeg elsker at få ideer og starte på nye kreative projekter, men er desværre ekstrem dårlig til at færdiggøre dem. Derfor har jeg ufærdige ting liggende rundt omkring i gemmerne, og min kæreste er ved at blive bare en smule irriteret på mig (læs: en smule = rigtig rigtig meget).

Hver gang jeg er startet på noget nyt, har han sagt: "Du skal først lave tæppet færdigt". Og her hentyder han til det tæppe, som jeg har haft liggende i - jeg tror - næsten 11 år, og det eneste, jeg manglede at lave, var at sy den åbning sammen, som jeg vendte tæppet i.

Nå men nu har jeg så taget mig sammen og rent faktisk syet det færdigt - WOW! Det betyder, at jeg selvfølgelig nu har et færdigt tæppe, hvilket er dejligt. Men da der jo er gået så mange år, betyder det også, at jeg har et meget outdatet tæppe. Det var nok ikke lige det mønster og de farver, jeg ville have valgt i dag. 90'ernes indretning var jo nok lidt mere præget af den romantiske bondestil end den er i dag. Og tæppet passer i hvert fald ikke rigtig ind i mit hjem. Men hvad - færdigt er det!3 kommentarer:

 1. Ja det kender jeg jo så udmærket, jeg har et patchwork tæppe liggende som jeg nok har været i gang med mindst 12 år. Men heldigvis er det lavet med sekskanter og pang farver, så jeg syntes stadig at det holder, selv om jeg nok havde valgt noget andet stof i dag :-) (og pludselig en dag BLIVER det færdigt)

  Mvh. Tanja, Barnlil'

  SvarSlet
 2. Hej Tanja
  Er glad for, at det ikke kun er mig, der har det sådan.
  Ville ønske, at jeg også havde lavet et lidt mere tidløst tæppe, men det må jo så bare være næste projekt ...
  kh Tine

  SvarSlet
 3. Det er jo det, ideerne slipper jo ikke op :-)

  kh. Tanja

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails