lørdag den 4. juni 2011

overvejer køkkenmaskine

jeg går med en lille drøm om at købe en køkkenmaskine. Jeg er lige nu mest tændt på en Kenwood frem for en KitchenAid. Dette på grund af den større skål samt kraftige motor.
Jeg har f.eks. kigget på denne
En Kenwood KM020. 1500 W, 6,7 liter stålskål og medfølgende glasblender. Jeg vil så kunne ønske mig tilbehør som råkostapparat og ismaskine.

Jeg elsker at bage, så den vil primært skulle bruges til dette - både kager, brød og rugbrød.

Hvad siger I - har I nogen erfaringer?

7 kommentarer:

 1. Jeg fik en kenwood i fødselsdagsgave i december og jeg er super glad for den ;0)
  Sælgeren spurgte min kæreste om den skulle se smart ud eller skulle bruges. Ja den skulle jo bruges, så det var kenwood han anbefaldede ;0)
  Min rører rugbrødsdej uden problemer og det er altså dejligt med den store skål ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg har lige for nyligt købt en brugt kenwood af en venindes forældre. Jeg ved faktisk ikke hvor gammel den er, men den virker i hvert fald perfekt - bedre end fx den bosch køkkenmaskine, som min mor har. Jeg drømmer stadig lidt om en kitchenaid - mest fordi de er så fiiine - men i virkeligheden tror jeg ikke, jeg gider at give mange penge for den, når nu jeg har denne her der fungerer så fint :)

  Men under alle omstændigheder er en køkkenmaskine i hvert fald guds gave til den dovne bager - især til gærdeje er den fantastisk!

  SvarSlet
 3. Jeg har en magen til den du overvejer, og kan kun sige køb den. Jeg er selv uddannet bager og gik efter en der både kan røre kransekage dej og rugbrød, ja og selvfølgelig brøddej til hjemmebrug. Den svigter aldrig.

  SvarSlet
 4. Jeg har også en Kenwood, tror dog ikke den er lige så kraftig som den du viser. Men jeg er rigtig glad for den. Jeg var heldig at købe den med en masse udstyr til, bla. ekstra skål, blender, kødhakker, osv. Jeg brugte en del tid på at finde den med udstyrspakke til, med så fik jeg også rigtig meget for pengene. Vil helt klart anbefale Kenwood.

  SvarSlet
 5. Hej piger
  Tusind tak for jeres gode råd.
  Jeg vil lige kigge lidt mere, inden jeg beslutter mig. Men jeg er sikker på, at det bliver en Kenwood.
  kh Tine

  SvarSlet
 6. Den står hjemme på mit køkkenbord og siden, den flyttede ind for 1½ år siden sammen med Meyers bagebog, har vi ikke købt et eneste stykke brød hos bageren. Den er fantastisk og så kan den rumme store mængder mel, hvilket er vigtigt, når den skal bage børd til en familie på fem. Vi har endnu ikke prøvet ekstraudstyret.

  SvarSlet
 7. Jeg har en højrød kiktchen Aid - min vidundermaskine.

  Synes den er fantastisk at kigge på og den er super brugbar. Bager daglig og laver mange dage også lige noget andet i den.

  Så mit råd er vist til at gennemskue ;0)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails