mandag den 30. maj 2011

ferie, fødselsdag og tip til brunsviger

jeg har fri hele ugen :-) Det er så dejligt. Vi skal til guldbryllup hos min mormor og morfar i morgen, og torsdag står den på konfirmation. Så jeg tænkte, at jeg da ligeså godt bare kunne holde fri ...
I dag skal jeg lige have lavet et skilt til æresporten, så skal vi til scanning på Riget (jubii), og sidst men ikke mindst, så skal jeg klippes. Det bliver en dejlig dag.

Selvom det jo er over en uge siden nu, så synes jeg lige I skal se et billede af fødselsdagsbarnet. Hun er svær at fange i et stille øjeblik, så billedet er taget mens hun får solcreme på - for på Livs fødselsdag skinnede solen.


Hun havde den sødeste kjole på, som jeg har købt i Barnlil sidste sommer. 

Vi var taget til Vejle, hvor mine forældre bor, så hele familien havde lidt nemmere ved at komme forbi. Jeg lavede 2 lagkager, hvoraf den ene ses her på billedet, og så selvfølgelig en kæmpe brunsviger. 
Jeg fandt det bedste tip til, hvordan man gør brunsvigeren ekstra lækker og så den smager som den fra bageren. Når man laver remoncen, skal man simpelthen bare putte et par skefulde vaniljecreme i. Det smager fantastisk ...


Hav en god dag.
kh Tine

1 kommentar:

  1. Hej Tine
    Dejligt med et indlæg fra dig:)
    Er det så i dag, at I får at vide, hvad I skal ha'? Og hvor er Liv sød i sin ternede kjole:)

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails