torsdag den 12. maj 2011

back in business

så gik der næsten en måned uden et ord fra mig. En måned hvor jeg ikke har kunnet overskue så meget andet end min lille familie og mit arbejde. Om aftenen hvor jeg plejer at have så meget overskud til at kigge på alle jeres finurlige universer og selv sætte mig foran symaskinen og få noget fra hånden, er jeg i stedet faldet omkuld på sofaen og faldet i søvn. Det var måneden, hvor jeg skulle lave et legetelt til Livs 2 års fødselsdagsgave, som er næste lørdag, det var måneden, hvor jeg skulle sy kjole til Liv til hendes oldeforældres guldbryllup, det var måneden hvor jeg så gerne ville have været i Odense og set alle jeres flotte ting på markedet. Men det blev det altså ikke til.

Årsagen er simpelthen den, at Liv skal være storesøster. Den 6. december helt præcist. Og det er jo en skøn skøn grund til at jeg ikke har været så energisk. Men heldigvis er jeg begyndt at få det meget bedre, og kan så småt komme i gang med nogle af projekterne. Det er faktisk ret heldigt, for jeg skal have lavet en masse mad til gæster både torsdag, fredag og lørdag i næste uge. Og ind til nu har jeg slet ikke kunne holde tanken om mad ud.

Men jeg vil gerne give Liv den allerbedste og fineste fødselsdag, så hvis I har ideer til oppyntning, mad, kager eller sjove vuggestue-lege, så modtager jeg dem med kyshånd.

Jeg skal egentlig først scannes den 30. maj, men den anden dag kunne jeg simpelthen ikke vente mere, så vi tog ind til "den lille kbher", som ligger tæt på Glyptoteket. Man kommer bare ind, når det passer mellem 12-19. Så venter man til det bliver ens tur. Der var ingen, da vi kom kl. 15.30, så vi kom direkte ind og blev scannet. Og for bare 200 kr. fik vi den lille at se på skærmen i ca. 15 minutter, og vi fik billeder og en cd med 2 film med hjem. Det sted kan virkelig anbefales!

Og så var det bare så skønt at se, at alt var lige som det skulle være.
Jeg vender forhåbentlig snart tilbage med nye kreative indslag.

kh Tine

13 kommentarer:

 1. Ihh altså søde Tine. Stort tillykke med det :) Hvor er jeg glad på jeres vegne.

  Kh Anne (Krittewitt)

  SvarSlet
 2. Endnu en gang tillykke, søde Tine:)

  SvarSlet
 3. TILLYKKE det var dog en dejlig nyhed - dejligt at høre du også er klar til at blogge lidt igen :-)

  SvarSlet
 4. Ej hvor dejlig en årsag Tine!!:)
  Håber energien så småt kommer snigenden - kender nøjagtig hvordan det føles, når man gemmer den lille bitte energi man har til bare at være mor og kæreste..
  Stort tillykke til jer - glæder mig til at følge lidt med;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Stort tillykke! Det var da kun en god distraktion!

  Mht. fødselsdag, så har jeg en bog der hedder "hurra" fra gyldendal, med en masse ideer til fødselsdag. Dog starter de ved 3 år og opefter. Ellers synes jeg "Krudtugler og kanelsnegle" og "Rollinger og Roulader" har mange gode idéer.
  Da min søn fyldte 1 år havde han hjemmelavede figenstænger med (de var dog mest et hit hos ham selv, han er en lille figenmus), dem havde jeg lavet på slump med en masse forskelligt tørret frugt.
  Har også set et sted (har glemt hvor) en børnefest hvor der var pyntet med lange frugtspyd, med melon og druer osv, som så var sat på bordet i vaser. Det så virkeligt festligt og indbydende ud!

  Ih hvor jeg dog glæder mig til min lille trold fylder 2 nu!

  Held og lykke, og tillykke :-)

  -fiflerierpaafjerde.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Fantastisk!! Stort tillykke herfra. Åh, bliver helt rørt og skruk, ha ha. Og tillykke til Liv, håber I får en dejlig fødselsdag.

  SvarSlet
 7. Tillykke Tine, hvilken glædelig nyhed.
  Da jeg ventede min den store var jeg også sat til den 6 december. Jeg fødte dog først den 16.
  Det var MEGET lange 10 dage.
  Pøj pøj med det hele og tillykke med den lille LIv

  SvarSlet
 8. Stort stort tillykke fra mig :0)

  SvarSlet
 9. Hej Tine
  Fantastisk! Stort tillykke herfra. Hvor er det dejligt for jer alle tre.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 10. Tillykke!!!!!! Hvor er det dejligt for jer :-D. Kan desværre ikke hjælpe med inspiration til fødselsdag, og vil derfor nøjes med at ønske "lillepigen" tillykke med fødselsdagen.
  Kh Karen

  SvarSlet
 11. Kære Tine

  Stort tillykke med den kommende familieforøgelse...kan godt forstå du har været træt så. Jeg kom heller ikke afsted til Odense...men overlever nok, der er jo (trods alt)vigtigere ting i livet.
  Held og lykke med graviditeten
  KH Mia

  SvarSlet
 12. Hej Tine
  Stort tillykke med det kommende nye medlem:) hvor fantastisk
  Og tillykke med lille pigen:)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails