tirsdag den 28. juni 2011

ny farveskala

jeg tør næsten ikke sige det her i blogland, men jeg trænger til en pause fra de farverige retrostoffer. I stedet har jeg lyst til at se på sarte og rolige farver kombineret med småblomstret liberty. Jeg er derfor gået i gang med lige så stille at skifte Livs gaderobe ud.
I dag var jeg forbi den skønne butik, Limonade, der netop nu har udsalg. Med mig hjem kom to skjortebluser til Liv og et par skønne bukser til lillebror eller -søster - alle tre dele til - 40%.Ud over det, får I lige et billede af blusen med smock, som jeg er ved at sy til Liv. Den mangler blot lidt elastik i halskant og ærmer.


Uuh jeg elsker udsalg. Jeg kunne have købt meget mere ...

3 kommentarer:

 1. Uha-ja. Det er vist nærmest et spørgsmål om religion med de farveladeglade stoffer. Jeg har længe været tunet ind på samme farveskala som dig. Ahhh, der er bare en helt anden ro over det.

  Ps. Jeg syr også smock som Sannie foreslår i dit forrige indlæg.

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 2. præcis. Det ser så lækkert ud. Både i skuffen og på de kære børn.
  Tak for tip. Blusen er nu blevet færdig, og jeg viser den frem en af dagene. Den er blevet fin, men jeg kan godt blive bedre til det med smock. Men jeg er ganske tilfreds.
  kh Tine

  SvarSlet
 3. Uh, jeg elsker den butik og var også et smut forbi den, da vi var i København. Er også rigtig glad for de sarte farver til mine drenge, og købte faktisk selvsamme skjorte fra Louis Louise til Alfred. Især til dejfarvede babyer kan knaldfarverne godt blive lidt OTT.
  Selv jeg kan blive mæt af retro ind imellem, og det kan jeg mærke at jeg er denne sommer, så lige nu kører vi afdæmpet tema herhjemme ;o)

  Superfin smocktop! Ville også voldsy Libertysager, hvis jeg havde en pige :-)

  Kh Ulla.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails