mandag den 27. juni 2011

øv jeg er syg og smockspørgsmål

ligger i min seng og er total flad. I går aftes efter en ellers rigtig aktiv og god dag begyndte jeg at kaste op. Og i dag er der ingen energi. Må se om, jeg kan holde maden i  mig nu. Har ellers inviteret gode venner til grill i aften, så jeg krydser fingre for, at det går over lige om lidt ... what are the odds?

Er i gang med en bluse med smock på forstykket til Liv. Men er kommet i tvivl om, hvad der er smartest at gøre, når jeg kommer til enden. Jeg skal jo ikke sy rundt og rundt, men i linier ned ad stykket. Klipper i tråden over ved hver ende, eller kan man sy lidt ned og så vende stoffet og sy videre? I første omgang har jeg klippet tråden og syet en ny bane nedenunder. Men det giver utrolig mange ender, der skal hæftes, og det går lidt i stykker for mig ... Måske er der en, der har et godt råd?

Og så får I da lige et billede af de skønneste rabarber, som jeg lavede marmelade af forrige weekend. Mmmm det smager.


God dag.

2 kommentarer:

  1. Øv øv! Håber du snart er på benene igen. God bedring!

    Mht. smock så plejer jeg at sy lidt frem og tilbage (hæfte) ved den omgang jeg slutter, men istedet for at klippe tråden trækker jeg den bare lidt og begynder så på næste omgang ca 5 mm længere nede. Det fungerer fint :)

    SvarSlet
  2. når jeg har syet en hel runde, så plejer jeg lige at sy to sting ned og så sy en ny runde osv osv. god bedring!

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails