mandag den 29. marts 2010

ønsker til en 1-årig

Min lille dejlige datter fylder snart 1 år. Jeg skal lave en ønskeseddel til familien, og jeg synes faktisk, det er lidt svært. For hvad ønsker Liv sig egentlig?

Så tænkte jeg, at der helt sikkert er en masse kvinder her i blogland, som enten selv har en 1-årig+ pige eller i hvert fald kender en. Og det vil glæde mig rigtig meget, hvis I vil fortælle, hvilket legetøj hun har været helt vild med. Og hvis I har andre sjove ideer end legetøj, er de også meget velkomne.

Faktisk er det også sådan, at vi har købt en ny og super dejlig lejlighed, som vi skal flytte ind i til juli. Jubiiiii! Og her får Liv sit eget værelse. Det vil sige, at fine ting til hendes værelse, også kune være ønsker. Så kom endelig med gode ideer.

Nogle af de mere almindelige ønsker, jeg allerede har skrevet på ønskesedlen, er bøger og puslespil. Men der er også wallstickers, som f.eks. denne her:


Eller en tallerkenrække i en flot farve til alle bøgerne. Rent stilmæssigt er jeg faktisk helt fjollet med de børneværelse, man kan se på www.retrovilla.com.

Men derfor kunne det jo godt være, at I havde en fantastisk ide, som jeg ikke lige havde tænkt på.

Håber på en masse kreative og sjove ideer.
kh Tine

6 kommentarer:

 1. Hej Tine,

  STORT tillykke med lejlighedskøbet - DET bliver skønt, hva? :)))

  Og fin elefant, du har fundet dig til ønskesedlen. Du kan også ønske dig en af mine lidt mindre tapetbambier til hendes værelse ;)... Nej, spøg til side....

  Mine piger har begge to været utrolig glade for den lille røde Vibo dukkevogn fra omkring 1 års alderen (lidt før måske endda), samt for en lille dukke på 30-32 cm. Vi har en af de spanske fra Carmen Gonzales. De koster 250-300 kr pr stk, og er virkelig søde og super i vægt og størrelse til en 1-2 årig...

  Hmm, ellers lego dublo, fingermaling, store øko farver, der er nemme at holde om, svampelampe... Badelegetøj, fx fiskesæt fra Haba... Bøger, cd'er med børnemusik

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Ps. Jeg er også meget vild med retrovilla stilen, og jeg glæææder mig til efteråret eler næste forår, hvor vi skal indrette et legehus til pigerne a la Mette Helenas fine, fine af slagsen :)))

  SvarSlet
 3. Nu har jeg godt nok en dreng (20 mdr)... Meeen han eeeelsker sin wheelybug, så sådan en kan jeg klart anbefale... :)

  SvarSlet
 4. Hej Helle
  Ja, det er SÅ dejligt. Har allerede indrettet den inde i hovedet. Men må altså vente i 3 måneder endnu, før jeg kan gøre det rigtigt. Tak for dine bud. Jeg tror mange af dem kommer på sedlen.
  Lyder i øvrigt fedt med legehuset.

  Hej Majline
  Åh ja, de er også så utrolig søde. Det kunne godt være, jeg skulle tage den med også.

  kh Tine

  SvarSlet
 5. Nu har jeg jo en tøs som lige er fyldt 2 år, så 1 år er ikke så langt væk ;) Hun ku jo ønske sig:
  Legekøkken og legemad og køkkensager
  Dukke og dukkevogn
  Duplo
  Legedyr
  Bord og bænkesæt i børnestørrelse
  Cd afspiller
  Fisher price learning chair
  3hjulet cykel
  Børnelænestol
  En Noahs ark
  Trunki kuffert
  Gyngehest

  Det var lige nogle forslag :)

  SvarSlet
 6. Hei Tine!

  I dag fikk jeg pakke fra deg i posten, og den var bare helt skjønn! Passet meg perfekt, og sysakene har allerede funnet seg godt tilrette i etuiet:)

  Tusen takk:)

  Mvh,
  Emma

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails