fredag den 5. marts 2010

give away gave og gaveleg

Jeg modtog i går den fine lille fyr, som jeg vandt i en give away hos hende her. Den har nu fået sin plads her på hylden med lampen og vaserne. Tusind tak, Puk. Den er bare rigtig sød.


I dag har jeg modtaget denne fine gave fra Julia, som en del af gavelegen. Det er en lille pung, som kan bruges til kosmetik, pengesedler, syting etc. Jeg skal helt sikkert nok få den brugt. Tusind tak, Julia! Den er virkelig fin.Men det betyder også, at det nu er min tur til at sende en gave videre til nogle hurtige tøser.
De 3 der tilmelder sig først, får altså en lille gave tilsendt fra mig. Melder du dig til, skal du efter at have vist gaven frem på egen blog, føre legen videre til 2-3 nye deltagere.

Jeg er spændt på, hvem der skal have en gave fra mig. Og så må jeg vist også hellere komme i gang med at finde ud af, hvad jeg skal give i gave...

13 kommentarer:

 1. Hej Tine!

  Fine sager du har fået der!

  Jeg er frisk på en gaveleg

  Kh Kristin

  SvarSlet
 2. Hei! Så fin liten pung du fikk:)
  Jeg er også veldig klar for en gavelek!!

  Ha en strålende helg:)

  SvarSlet
 3. Hej piger
  Det var jo super hurtigt, at der var 3, som meldte sig.
  Dejligt! Send jeres adresser til mig på baggertine@hotmail.com, så jeg kan sende pakker til jer.
  kh Tine

  SvarSlet
 4. ahhh... lige 2 timer for sent. Dammit :) Med følge med og se om jeg kan komme til noget gaveregn et andet sted da ;)

  SvarSlet
 5. Hej Mivs
  Ja, det var ærgeligt for dig. Det går dælme hurtigt.
  kh Tine

  SvarSlet
 6. Hej Tine
  Så fint grisemusen tager sig ud hos dig:) Godt du blev glad for den.
  Hav en rar weekend.
  KH Puk

  SvarSlet
 7. Hej Tine!
  Lige en lille fortsættelse på vores stofble-snak... Vi er begyndt at bruge de bleer der hedder Little Lamb til Martha og det er virkelig noget helt andet end Imse Vimse! De er simpelthen så bløde og lækre også efter vask og de suger virkelig godt! Det er bambus-bleer og de er noget tykkere end Imse Vimse, men de holder Martha helt tør rigtig længe. Med Imse Vimse, synes jeg bleen er virkelig våd efter en halv time, men disse kan holde 3-4 timer uden problemer. De liners man kan få til, er også virkelig gode. Man kan få nogle, som er virkelig bløde op mod huden og som holder huden helt tør.
  Ville bare lige anbefale dig dem... Det er virkelig en helt anden verden i forhold til Imse Vimse-bleerne... Jeg er vildt ærgerlig over at vi startede med at købe Imse Vimse... heldigvis har jeg ikke købt så mange, så det er ikke helt slemt... Fandt Little Lamb fra nye på ebay meget billigere, end man kan købe dem for her hjemme.
  KH Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth
  Tak for din besked. Vi har desværre købt hele pakken i ImseVimse. Jeg undersøgte faktisk slet ikke markedet ordentligt dengang vi skulle købe. Det er set i bakspejlet meget dumt, men jeg troede virkelig, at de var gode, da de blev solgt og bskrevet så positivt på naturebaby.dk. De sælges også i Purebaby, som også er en meget fin butik og internetbutik.
  Jeg ved ikke rigtig hvad vi gør nu. Liv er lige startet i vuggestue, og der bruger de jo bare de almindelige bleer. Og det bliver vist lidt en stor udskrivning, hvis vi skal til at købe nye. Men måske jeg vil undersøge, om jeg kan købe et par stykker af dem, du anbefaler, billigt på ebay. Vi kan også sælge imsevimse, men man får ikke så høj en pris for dem.
  Men jeg synes nu, det kunne være sjovt at prøve nogle andre, så jeg kan se forskellen.
  kh Tine

  SvarSlet
 9. Hej igen! Det er virkelig ærgerligt og det er jo svært at få sig til at sælge noget der ikke helt fungerer! Men der er sikkert nogle børn, som ikke tisser så meget, som de virker på... Eller også er der bare forældre der gerne skifter hver halve time;o) Prøv at købe et par bambusbleer og se forskellen...
  Jeg har fået af vide på Slyngebarn.dk at lovable bambus og tots bots er bedre end little lamb, fordi de fylder knap så meget, men suger lige så meget! Man kan få dem hos www.storchebarn.dk. Jeg har lige købt 5 Tots bots, for at prøve dem... Men jeg har heller ikke købt mere end 3 fra Imse Vimse, fordi jeg lige ville afprøve først. Jeg er bare super glad for at have fundet nogle der fungerer lige så godt som engangsbleerne også selvom de fylder rigtig meget, men de er også meget mere behagelige tror jeg, for de er meget bløde, hvor jeg synes Imsevimse bleerne bliver lidt hårde i det efter vask...
  Nå, men hav en god dag.
  KH Lisbeth

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth
  Tak for din hjælp. Jeg vil prøve at kigge på de typer, du har nævnt. Og så tror jeg også bare, at jeg køber nogle få. Vi bruger jo heller ikke så mange herhjemme mere, efter Liv er startet i vuggestuen.
  kh Tine

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth
  Jeg kom faktisk lige til at tænke på, at vi har en AIO Tots Bots med bambus indlæg. Den er nu også lækket et par gange, men jeg synes den er mere lækker og blød end imse vimse.
  Men jeg ved ikke, om AIO suger mindre end de andre. Er det AIO eller alm. stofble, du har købt?
  KH Tine

  SvarSlet
 12. Jeg har købt stofbleer. Har hørt at AIO ikke suger så meget i forhold til en stofble... Jeg får dem i morgen og er ret spændt på hvordan de er... Er dog rigtig godt tilfreds med Little Lamb... De fungerer virkelig godt!

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails