mandag den 29. april 2013

tid til udeleg

de varmere dage og lysere eftermiddage og aftener har længe været savnet her hjemme hos os. Bertrams første forår og sommer hvor han kan gå udenfor og sætte sine små fingre i alting uden at fryse, har jeg set frem til i lang tid. De sidste par uger har de været udenfor i vuggestuen hver dag, og han er næsten ikke til at få op af sandkassen. 

Vi bor i en ejendom, hvor der er en lille gård og en græsplæne - men desværre har der hverken været gyngestativ eller sandkasse - før indtil nu!
I sidste uge fik vi nemlig endelig investeret i en sandkasse, som jeg tror bliver et kæmpe hit ved mine unger! Men både gården og sandkassen skal altså opgraderes lidt med noget udelegetøj. Det behøver ikke være fint og fancy - af træ eller metal. Det skal bare være super børnevenligt og interessant at lege med. Og så skal det holde til at kunne ligge udenfor - hvis nu vi ikke lige får rydder op efter os lige med det samme.

Jeg har via nettet fundet frem til nogle ting, som jeg tror, ungerne ville blive ellevilde med, og som kunne give mange timers leg:


Da jeg googlede lidt rundt og kiggede på udelegetøj faldt jeg over en hjemmeside, der hedder lekmer.dk, hvor billederne er fra. De har faktisk mange fine og praktiske legesager - og alt muligt andet som tøj, møbler og tasker. 

Så nu skal jeg egentlig bare tage en beslutning og få bestilt lidt sager hjem. Vejret er jo kommet (jubii) - så nu mangler vi bare legetøjet. 

Har I andre gode ideer til udelegetøj til en 4-årig pige og en 1,5 årig dreng? Så hører jeg dem gerne :-)

kh Tine

3 kommentarer:

 1. Den der vandbane er fantastisk! Vi har brugt den meget på mit arbejde med børn i nærmest alle aldre

  SvarSlet
 2. Hej Linen
  Fedt at høre. Jeg synes også, den ser ret interessant ud. Jeg vil overveje den endnu mere, nu hvor du er kommet med sådan en god anbefaling :-)

  SvarSlet
 3. Hej Tine
  Hvor lyder det godt for både børn og voksne. Mine erfaringer med børn i alle aldre er flg. legetøj: Skovle, spande, cykler, mooncar. Hvis I har mulighed for at lave faldunderlag til en gynge....så er lykken gjort. Endvidere er vipperedskaber også gode. Et legehus, hvor døren kan lukkes for nysgerrige voksne er også et hit, og så selvfølgelig klatremuligheder. Men ellers er det min erfaring, at børn uanset lidt eller meget legetøj, er rigtig gode til at lege med det der er.Der kan også være for meget legetøj, så meget legetøj at de bliver forvirrede, at de ikke kan se mulighederne i alle de ting der er der. Lidt med godt er som regel at foretrække. Håber på at godt projekt for Jer alle. Kh fra Jelling

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails