tirsdag den 9. april 2013

hjemme igen

i går aftes kom jeg tilbage fra Shanghai. Selvom turen var fantastisk, var det simpelthen skønt at se familien igen :-)

Byen er ikke noget særligt sådan i forhold til at holde ferie der. De fleste tager nok til Shanghai for at arbejde. Der er ikke rigtig noget at se - altså som museer, gamle bygninger osv. Det hele er rimelig nyt og bygget af kedelig grå beton.

Men én ting kan de - og det er at sælge stof - til billige penge! Jeg glæder mig til at vise jer billederne af gaderne, hvor det flyder med stof. Over det hele. Det var et fuldstændig sindssygt syn.

Jeg fik derfor også syet to par skjorter i silke - og en tredje, som jeg ikke fik med mig hjem. Og så fik jeg købt 21 meter stof! Det var så svært at vælge og begrænse sig. Der var så meget fint. Og jeg kunne sagtens have fået syet endnu mere. Men udover at jeg ikke har  brug for 10 nye par skjorter, så blev jeg faktisk også helt plimmelim af alt det stof. Jeg kunne næsten ikke vælge da jeg stod der. Og det hele var så overvældende, at man nemt kunne blive lidt rundtosset.
De havde også masser af de der korte jakker i sådan noget boucle stof, som både Iro og Isabel Marant bruger, men hvis man ikke lige havde et godt billede eller en jakke de kunne sy efter, var det lidt svært at få den lige som man ville have den. Men altså den ville have kostet 300 kr.

well, jeg fik tre vildt lækre skjorter og så en masse stof - en del af det købt på bestilling til to smukke kvinder: Line og Kira.

kh Tine

1 kommentar:

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails