onsdag den 1. maj 2013

pink pige

Liv har aldrig været til kjoler, stramme bukser og hårpynt. Hun er til blødt jerseytøj, der ikke strammer nogen steder, og som man kan gå i spagat i, uden at tøjet sprækker.

Det er hun sådan set stadig. Men nu må de bløde joggingbukser gerne være lyserøde. Faktisk vil hun slet ikke have tøjet på, hvis der er bare en snert af drengefarve som blå, grøn, brun eller lignende. Det kan til tider være svært at finde noget tøj, der er blødt og behageligt, som moderen (mig!) gider kigge på. Og som altså nu også skal være lyserødt. Men hurra for leggins, haremsbukser og oversize sweatshirts og mærker som Soft Gallery, Little Remix og Bobo Choses.

Men i går havde vi en positiv oplevelse med et par jeans fra LEGO Wear! For lidt tid siden fik Liv lov til at vælge et par af Legos bukser , og hun valgte naturligvis de lyserøde!
Jeg var ret spændt på det, for godt nok var de lyserøde. Men de var jo ikke i blødt jersey eller isoli.

Liv fik bukserne på fra morgenstunden, og der var ingen brok. Normalt kan der godt være hyl og skrål, hvis tøjet bare strammer en lille smule. Og disse bukser har jo lynlås og knap ved maven, som nemt kan komme til at genere en lille barnemave. De er ikke fuldstændig slim, men de har heller ikke meget vidde.
Men alt gik fint!


Og da jeg hentede hende i børnehaven, havde hun dem sørme stadig på. Og der var ikke et dårligt ord om bukserne på noget tidspunkt. Så de er altså godkendt på trods af at det er cowboystof!

Det skal siges, at stoffet er blød denim. Jeg synes, de er lidt lange i det, men ellers er pasformen rigtig pæn. De sidder vildt godt på hende, og det er rart at se hende med andet end joggingtøj. De ryger  heller ikke ned omkring numsen, når hun bukker sig ned eller sidder på huk som på billedet. I taljen kan man desuden justere med en elastik, så de bliver lidt mere fleksible omkring livet.

Så det må siges at være et gennembrud - et af de større :-)

Tak til Lego for et par rigtig tøsebukser, der sidder pænt og stadig er fleksible til at lege i.

Har du fået lyst til at købe tøj fra Lego, kan du købe deres børnetøj online.

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare hyggeligt, at hun nu gerne vil have jeans på. Karoline herhjemme vil have en rigtig god forklaring, hvis hun skal have bukser på - fjollede unge!

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails