lørdag den 17. april 2010

Livet er sødt

Så bagte jeg da lige de lækreste kanelsnegle. Sneglene kommer overhovedet ikke til sin ret på dette billede. Hele lejligheden duftede af det dejligte kanel og ingefær. Og de smagte himmelsk.


Vi har haft gæster til brunch i dag, og vi skulle da lige have lidt lækkert og sødt til dessert. Og det var da en åbenlys lejlighed for mig til at prøve denne opskrift af fra "Det søde liv", der sendes på DR om mandagen. Disse smørbagte kanelsnegle var med i udsendelsen i mandags, og man kan vist roligt sige, at mit mundvand havde svært ved at blive indenbords. Mums siger jeg bare.

Velbekomme!

3 kommentarer:

 1. MUMS! Jeg elsker kanelsnegle, og dine ser bare super lækre ud:)

  SvarSlet
 2. Jeg printede opskriften efter jeg så udsendelsen i mandags, nu må jeg også bage dem. Kanelsnegle er jo fantastisk bagværk for både store og små.

  SvarSlet
 3. Hej Gitte
  Ja alle elsker bare kanelsnegle. Og det er faktisk også utrolig nemt. I programmet bagte hun dem jo faktisk også i forme, hvilket jeg synes er helt genialt. Jeg kunne bare ikke finde runde alu-forme nogen steder. Så jeg bagte dem i stedet bare i en bageplade. Jeg lagde dem så tæt som jeg kunne, så alt snasket ikke kunne løbe for meget ud.
  kh Tine

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails