søndag den 11. april 2010

Alt om håndarbejde

Kender I det blad, der hedder 'Alt om håndarbejde'? Det er et blad, som min mor abonnerede på i 70'erne og 80'erne. Jeg tror egentlig, at man kunne købe det op i 90'erne også, men nu eksisterer det ikke mere.

Nu har hun givet mig alle sine blade. Jeg vil tro, der er omkring 50, som alle er sorteret i fine gule mapper. Jeg kiggede dem lige igennem, sidst jeg var hjemme (tager dem altså ikke med til Kbh, før jeg er flyttet og får mere reolplads). Men hold da op, hvor er der mange skønne ting i de blade. Og det er alt muligt lige fra hæklede mormor firkanter til strikkede heldragter til baby til patchworkpuder til ... ja jeg kunne blive ved. Og så er det hele i den fedeste retro-stil.Der er også mange ting, som ikke lige falder i min smag, men ellers er der så meget af det, som er total moderne i dag. Der er f.eks. også en masse fine bamser/dyr, som vil være så fine på børneværelset. Tror jeg skal lave en af dem til en give away på et tidspunkt.

kh Tine

10 kommentarer:

 1. Ej, hvor er du heldig Tine:) De er da for fine de blade! Glæder mig til at se, hvad du får ud af dem.
  God søndag:)

  SvarSlet
 2. øv havde en gang alle mapperne med blade :( de blev smidt ud ved flytning desvære. du er heldig, der er så mange fine ide´r i :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 3. Åhhh hvor er det en guld-grube du har fået...Min mor havde dem også, men jeg tror ikke hun har dem længere, øøvv..En give-away er da en fantastisk ide, måske kunne du også sælge nogle af dem du ikke kommer til at bruge, jeg kender i hvertfald én køber ;O) Heldige asen...

  SvarSlet
 4. Anne - Ja jeg glæder mig også helt vildt til at komme i gang. Jeg ved bare næsten ikke, hvor jeg skal starte. Luksus-problem!

  Sara - Nej hvor ærgeligt. Men ja det er sådan noget som desværre sker nogen gange.

  Janet - Nogle gange kan det bare godt betale sig at gemme ting. Jeg smider tit selv ud, fordi vi ikke har plads, eller fordi man tror, det aldrig bliver brugbart igen. Men ofte fortryder man, fordi det netop bliver moderne igen. Men man kan jo altså ikke gemme alt. Min mor har heldigvis et meget stort kælderrum, hvor mange ting kan gemmes.

  kh Tine

  SvarSlet
 5. Hej Tine
  Det er fantastisk med den slags guld-gruber. Min mor har også rigtig mange af bladene, desværre kun fra 1980 og opefter, men håber jeg finder mange gode projekter deri alligevel...
  Tak for din kommentar på min blog. Hvis du er interesseret i servietterne, kan jeg godt købe dem til dig!? Bare skriv en mail eller læg en kommentar på min blog.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Øv, øv, hvor ER du heldig. Masser af inspiration. Sjovt, som ting bliver moderne igen. Kan godt huske, at min mor også holdt bladene, og da jeg var yngre havde jeg selv et par stykker. Gad vide, hvor de er blevet af??
  MVH Dorit

  SvarSlet
 7. Malene - Hej Malene. Tusind tak for tilbuddet. Det er sødt af dig. Men pyt med det. Jeg mangler dem ikke som sådan, men hvis jeg falder over dem, så køber jeg dem. Men tak.

  Fru Olsen - Du må i gang med at lede. De er så fede. Jeg er virkelig glad for at min mor har gemt dem. Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få tid til at lave alle de fine ting...

  SvarSlet
 8. dejligt at høre at der stadig er nogen der bruger de gamle blade : Har faktisk dem alle sammen ( var i en lang årrække ansat på redaktionen:))

  SvarSlet
 9. åh, hvor er du heldig - jeg leder desperat efter en opskrift i et af bladede fra 1980erne på en stikket kjole i uldgran med de smarteste striber - jeg har strikket kjolen engang men smidt den ud og den er moderne igen - den var på forsiden af ét af numrene - skulle du falde over den hører jeg meget gerne fra dig - måske kan jeg lokke en kopi af opskriften fra dig.
  med stort håb om et svara ffra dig Britta

  SvarSlet
 10. Hej, du er godt nok heldig. Jeg søger faktisk med lys og lygte efter et dukkemønster der var i bladet i starten af 80erne. Det er en stor dukke som er afbilledet på forsiden, ca 1 meter høj. Hvis du har det mønster vil jeg meget gere høre fra dig, enten via min blog komtessens-korner eller min mail borgergaarden@ptivat.dk
  VH Lisbeth

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails