tirsdag den 27. april 2010

blogtræf på Sjælland og en lille bold

Jeg vil lige fortælle, at Mia fra bloggen madebymiahansen, netop har annonceret, at der skal være et multikreativt blogtræf på Sjælland - nærmere bestemt Tølløse. Det løber af stablen søndag den 13. juni fra kl. 11 til 14/15 tiden. Skynd dig hen på hendes blog, og skriv til hende om du har lyst til at deltage. Jeg skal selvfølgelig med. Det er selvfølgelig meningen at dagen skal være spækket med kreative indslag og mulighed for bytterier af stof, papir, hjemmelavede ting etc.

Igen i dag har jeg været hjemme fra arbejde med en eller anden form for mavevirus. Rigtig irriterende, når jeg nu er ved at have godt travlt på arbejdet. Men i stedet har jeg fået lavet lidt kreativt herhjemme. Det blev til en patchwork-bold af femkanter til Liv. Hun elskede den fra første blik, og slipper den ikke lige sådan med det samme.

Fortsat god dag til jer alle!

7 kommentarer:

 1. Ihh jeg glæder mig allerede:)

  SvarSlet
 2. Hej Tine. Vil lige korrigere, det er ikke tilladt at sælge ting på selve dagen, men man kan selvfølgelig bytte ting og lave aftaler om fremtidige salg...
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Hej Mia
  Ups, det er rettet:-)

  SvarSlet
 4. Dejlig bold.. En heldig lille baby....

  Har selv lige deltaget i blogtræf i Silkeborg. Det var en fornøjelse.. God fornøjelse til Jer.. Håber det vil leve op til Jeres forventninger...

  Lone

  SvarSlet
 5. Øv bøv!
  Jeg ville simpelthen så gerne med.
  Det var super hyggeligt i Silkeborg.
  Håber der bliver en næste gang på Sjælland.
  Ha' en dejlig dag
  KH
  Kristine

  SvarSlet
 6. Hej Kristine
  Ærgeligt du ikke kan deltage. Men selvfølgelig bliver der andre gange. Ellers må du selv i gang med at arrangere :-)
  Jeg glæder mig i hvert fald.
  Tine

  SvarSlet
 7. Hej Tine
  Det ville da være super fint at bestille spilledåserne sammen:) Portoen er jo temmelig dyr...! Måske vi kunne mødes i næste uge og finde ud af noget?? Det kunne under alle omstændigheder også være hyggeligt:)
  Kh Anne

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails