onsdag den 16. oktober 2013

på vej til Toronto

tidligt tidligt denne morgen tog vi alle fire afsted mod lufthavnen. Vi tager nemlig på efterårsferie i Toronto. Mustsees er Niagara Falls, CN Tower, David Bowie udstilling, downtown og masser af legepladser :-)Det er jo ikke ligefrem det allermest almindelige sted at holde efterårsferie. Men for os var det ret oplagt. Det er der flere grunde til.

Mogens boede derovre i fire måneder tilbage i 2007, da han arbejde på sin PhD i medievidenskab, og jeg var ovre at besøge ham i 16 dage. Vi synes begge rigtig godt om byen. Alle folk er så utrolig venlige og har egentlig en ret europæisk mentalitet og humor. Man siger at hvis ikke det er den mest, så i hvert fald en af de mest multietniske byer i verden. Vi var ude at spise 8 gange på de 16 dage, og hvis jeg ikke tager helt fejl var det 8 forskellige nationaliteter. Det er noget, vi kan li. Mogens har stadig kontakt til et par professorer derovre - en af dem har været i Danmark 2 gange efterfølgende og har desuden skrevet en artikel sammen med Mogens. Og dem skal vi naturligvis besøge.

Vi har et vennepar, der flyttede til Toronto for ca. 1 år siden. De har sagt tusindvis af gange, at vi bare skal komme og bo hos dem. Og de har da også en bil, vi bare kan låne :-) De henter os i lufthavnen og har planlagt en masse gode aktiviteter for både børn og voksne. De har selv en dreng på 6 år. Liv glæder sig så meget til at lege med ham.

Jeg vandt for 4 år siden et rejsegavekort på 15.000 kr. Vi har gemt det i alle årene, fordi vi ikke lige kunne finde det helt rigtige at bruge det på, samt at der jo er kommet to børn til verden i denne periode. Men nu synes vi, tidspunktet var oplagt. Bertram er stor nok til at få noget ud af turen, men lille nok til ikke at optage et flysæde i flyet og dermed koste det samme som os. Så det passede med, at gavekortet lige præcis betalte flyturen.

Nu er vi på vej, og vi glæder os. Jeg skriver selvfølgelig om turen, når jeg er tilbage. Men ind til da kan du følge mig på instagram (kreaholic). Her på bloggen har jeg planlagt nogle indlæg, som jeg selvfølgelig har skrevet på forhånd - men bare så alt ikke går helt i stå de næste 10 dage.

Rigtig god efterårsferie til jer!

kh Tine

5 kommentarer:

 1. God rejse :-) Det lyder som en super spændende tur. Jeg har selv været på rundrejse i den del af Canada, og jeg husker også Toronto som en skøn by. Vi nød særligt at spise middag i CN Tower (som vist hedder noget nu, fordi bygningen er solgt til et andet firma?!). Vi tog en early bird dinner, og startede i dagslys og så solnedgangen - det kan anbefales.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det var en super dejlig tur. Vi havde børnene med, så det blev ikke til så meget spisning på restauranter osv. Men de nød at være oppe i tårnet, at se Niagara Falls og alt det andet.

   Slet
 2. Super god ferie! Tænker tilbage på sommeren, hvor jeg også gæstede Toronto - dog under nogle andre varmeforhold, hvilket betød, at vi brugte en del tid indendørs, hvor der var air con... Kan helt klart også anbefale en tur over til øerne, hvor der også er masser af ting for børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Her i oktober er mange af forlystelserne rundt omkring i byen desværre lukket. Men vi var på det helt nyåbnede akvarium lige ved siden af CN og ude i en naturpark, hvor børnene bl.a. malede på græskar. De var vældig tilfredse.

   Slet
 3. Matt Kindt follows his masterful graphic novel prada handbags 2 Sisters with Super Spy an innovative tale of espionage during World War II. Kindt wrote 2 Sisters almost entirely without dialogue. Super Spy offers plenty, but it still uses details rolex replica in its artwork some obvious, some nearly hidden to convey a story as detailed and complex as the methods its characters use to spy for (or on) their respective countries. Super Spy tells 52 separate interwoven stories that connect in a manner similar to the separate parts of Pulp Fiction. To briefly summarize the replica chanel book wouldn do it justice, but its stories range from the intensely personal a spy abandons his mission to live under cover forever with a woman in the French countryside to the international three separate agents carry pieces of a diagram that shows a secret German rolex replica project called Magic.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails