fredag den 18. oktober 2013

en heldig kartoffel

det er mig. Sådan føler jeg mig i hvert fald nogen gange, når jeg tænker på alle de fine ting, jeg har vundet de seneste år.

Det viser også bare, at det kan altså godt betale sig at udfylde diverse kuponer, hvadenten det er fra en tilbudsavis, på en messe eller skrive en kommentar til en give away her i blogland.

Her er nogle af de ting, som jeg har vundet i løbet af de sidste 5 år:

Et smukt grafisk tryk lavet af Anne Novak - vundet på Marapyttas blog. Det hænger så fint i min lille stue.


En Verner Panton Tivoli stol - vundet i en lodtrækning blandt frivillige medarbejdere i Dansk Røde Kors.


Et rejsegavekort på 15.000 kr. - vundet via en kupon fra Kvicklys tilbudsavis (Det er dette gavekort, vi bruger på vores rejse til Toronto, hvor vi er netop nu).


Et Poul Kjær rokkefår - vundet i en give away på bloggen Northlittle.


Et gavekort på 2.000 kr. til Comwell - vundet på Femina Kvindemesse for et par uger siden i Forum.


Og nu er det altså ikke sådan, at jeg styrter rundt og deltager i alt, hvad jeg falder over. Overhovedet ikke. Jeg deltager i det, der kommer forbi mig - eller det jeg kommer forbi. Men jeg siger til gengæld stort set heller aldrig nej til at deltage i en konkurrence, hvis jeg bliver spurgt.

3 kommentarer:

 1. Hold da fast - du er da også god til at vinde luksustingene...

  Og jeg synes jeg har været heldig, men de kogebøger, bleer, vasketabs og smykker er jo VAND i forhold til hvad du har vundet...

  WHAUW!

  SvarSlet
 2. Wauw, det er da helt vildt, men ja, der er jo nogen der skal løbe med de store gevinster... Tillykke med dem :) Men jeg gad nu altså godt ha' vundet gavekortet på feminamessen ;)

  SvarSlet
 3. Past performance is not a guarantee or a gucci replica reliable indicator of future results. This article has been distributed for informational purposes only. Forecasts, estimates, and certain information contained herein should not be considered as chanel replica investment advice or a recommendation of any particular security, strategy or investment product. Information contained herein has been obtained from sources believed hermes outlet to be reliable, but not guaranteed fendi outlet.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails