torsdag den 3. oktober 2013

efterårsstøvlerne er fundet!

kan I huske mit indlæg med mine støvleønsker dette efterår?

Jeg har endelig fået købt et par. Men det blev ikke et af dem på collagen. Jeg har været meget besværlig. Enten var de for spidse, for maskuline eller for "normale". Jeg ville gerne  have et par, der var feminine på en rå og casual måde. Men de måtte for guds skyld ikke blive for feminine. Det er en meget vigtig balancegang.

Jeg havde lidt besluttet mig for de leopard plettede fra Ganni, men da var de fuldstændig udsolgt i min størrelse - og vist også i alle andre størrelser. Nå, så ryger man lidt tilbage på nul.

Men da jeg så i mandags bare lige skulle kigge ind i Filippa K på Gl. Kongevej, så stod de der! De var lige som jeg gerne ville have dem. Lidt rå pga. den mørkegrå nubuck, der x lidt, med en lille hæl, så de ikke blev for flade og maskuline og den helt rette mellemting mellem spids og bred i snuden.

Jeg elsker Filippa K!

Jeg har i forvejen et par højhælede støvler i samme mærke, og dem er jeg stadig fantastisk glad for, så jeg ved, at det er super gode sko - og de holder!

Nu har jeg gået med dem et par gange, og de er altså virkelig lækre. Er du selv blevet lidt interesseret, kan du købe dem lige her.

Rigtig god dag.

ps. min dag kommer til at bestå af frokost på Damindra og intimkoncert med Medina - what a day!
1 kommentar:

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails