tirsdag den 1. marts 2011

så blev man lige en smule stolt

surfede lige forbi boligliv.dk i dag og så, at Mette Helena havde lavet en ny artikel omkring tapeter. Den måtte jeg da lige se - det kunne jo være man fik en god idé.
Og om jeg så ikke finder mit billede af mit skab, som jeg har malet og tapetseret til Livs værelse...

Wauw. Jeg er virkelig stolt over, at BoligLiv bruger noget, som jeg har lavet. Ikke at jeg er original eller noget i den stil. Men alligevel. Jeg elsker BoligLiv og får det med posten hver måned. Og jeg er vild med Mette Helenas stil. Så jeg er bare virkelig glad for, at hun også kan lide noget, som jeg har lavet. Og hvis jeg så ovenikøbet kan inspirere endnu flere, end jeg gør via min blog, så er det jo helt fantastisk.

Jeg ville nu bare ønske, at de havde spurgt mig, eller i hvert fald informeret mig. Jeg vil da for alt i verden ikke komme til at misse at se det, når mine billeder bliver brugt på den måde. Det er jo for fedt.

ps. og så er jeg i øvrigt hjemme fra den dejligste vinterferie i BB (som i Billund og Berlin). Men mere om det senere.

kh Tine

11 kommentarer:

 1. Det er da sejt!
  Men udover at være smigret, kan jeg godt forstå, at du gerne ville have haft besked, tænk hvis det var gået din næse forbi! (
  Er der ikke også noget med rettigheder til billeder?)

  SvarSlet
 2. Sejt ;0)
  Det er også vildt fedt dit skab

  SvarSlet
 3. Ja, jeg så det godt og undrede mig over, at de ikke havde et link til din blog...også underligt du ikke er blevet spurgt for som Ida siger må der være noget om rettigheder til ens billeder. Men tillykke med at være repræsenteret i Boligliv:)

  SvarSlet
 4. Hej Tine

  Det er så fint dit skab.
  Og jeg kan godt forstå at du er smigret. Men jeg synes ikke at BoligLIV eller Mette Helena kan tillade sig at bruge dit billede uden at spørge dig om lov først, eller at gøre dig opmærksom på at de har brugt det.

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Hej. Tænkte jeg også lige ville smide en kommentar angående "lånet" af dit billede. Super fint skab, jeg kan godt forstå de har gaflet billedet, men synes altså ikke det er helt ok uden din tilladelse. Det fremstår jo næsten som om det er hendes. Ydermere står der jo nederst på din blog at rettighederne tilhører dig, så synes ikke den er helt ren.

  SvarSlet
 6. Jeg synes også det er at overskride en grænse. I artiklen fremstår det jo som om at det er hende der har lavet det, og der står ikke et pip nævnt noget om at det er billeder hun har lånt, og det er måske ikke helt fair overfor dem der har lavet det.
  Synes egentlig også at nogle af de andre billeder virker bekendte i andre sammenhænge. Måske de heller ikke er hendes?
  Men du har fuldstændigt ret i at det da uden tvivl er et skulderklap når "selveste" Mette Helena finder inspiration i det man har lavet ;o) Og det skal du ihvertfald have stort tillykke med! :D

  SvarSlet
 7. Jeg er enig med Julia. Jeg synes de går over grænsen her, jeg tænkte nemlig også straks, at det var Mette Helenas produkter. Men det er det jo langt fra.

  Da BoligLiv pludselig bragte billeder af mine tasker fra et miljø event i København, var det også uden nogen form for information. De omtalte da min blog positivt, og billedet af taskerne tog sig rigtig godt ud. Men jeg synes nu alligevel, at de burde have kontaktet mig først.

  Men ja. Det er da stadig rigtig stort, at få videreformidlet sine ting på den måde. Så tillykke skal det også lyde herfra :o)

  SvarSlet
 8. Det er da på ingen måde i orden! kontakt bladet gør opmærksom på billedet og skabet er dit.

  Men flot er det :0)

  SvarSlet
 9. Tillykke Tine!! Og ja jeg kan godt forstå, at du gerne ville have haft besked, for tænk, hvis du ikke havde opdaget det. Det havde været ærgerligt! Og ja jeg synes ligesom nogle af de andre, at du også bør kontakte dem. Det er jo DIT skab, og den hæder skal du ha:)

  SvarSlet
 10. Hej piger
  Tak for alle jeres kommentarer.
  Jeg skrev til BoligLiv i går, da jeg så billedet, men har endnu ikke hørt noget.
  Jeg er helt enig med jer i, at det er for dårligt, de ikke spørger om lov og skriver hvor billedet er fra. Det er jo trods alt en professionel virksomhed. Men på trods af det, er jeg bare utrolig glad for, at de finder mine krea-ting spændende. Og jeg må sige, at når det gælder BoligLiv er min tolerance nok bare meget høj. Jeg giver lige en melding, når jeg har fået svar - for jeg kan forstå at det ikke kun er mine billeder, der er blevet brugt. Så det er da meget rart at vide, hvilken politik BoligLiv har omkring dette.
  kh Tine

  SvarSlet
 11. Tine - Det lyder rigtig dejligt, at du har lyst til at melde tilbage! Jeg ser frem til at høre, hvad de har svaret dig! Kh Helene

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails