søndag den 28. november 2010

så blev det sørme jul hos os

udenfor sner og sner det.  Og indenfor pynter vi op, har ild i pejsen og skal helt sikkert have æbleskiver meget snart - som i dag. Jo, det er ved at blive jul hos os. Hold op hvor er det altså bare hyggeligt, når man kigger ud af vinduet og bare ser hvidt hvidt og hvidt. Nå, men jeg fandt derfor julepynten frem og fik det sat de rette steder. Ikke super meget. Lidt, enkelt men godt. Se bare her ...
#1 - julestjernen jeg lavede af papir fra Muji - Husk du kan i dag vinde netop sådan et sæt med en masse flotte farver papir samt foldeinstruktion til 6 forskellige julefigurer. Jeg trækker lod kl. 21.00.

#2 - en fin lysende stjerne i vinduet - den er så hyggelig.

#3 og 4 - Liberty julepynt købt på Trendsales sidste år. Kan ikke huske, hvad hun hed ... Det er så fint.

#5 - En engel i glasskabet ...

#6 - fine filthjerter i Livs vindue - hjemmelavet for 5 år siden vil jeg tro. Jeg filtede et stort stykke med hvidt på den ene side og rødt på den anden sige. Bagefter klippede jeg hjerter af filten, lavede et hul og satte lædersnor i. Virkelig fint.

God 1. advent til jer alle. Min er lige lidt op af bakke, da jeg kom hjem fra byen kl. 5.30. Det var en super julefrokost med nogle super seje tøser...

kh

4 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud!
  Mht. det Liberty julepynt fra Trendsales, så har hun vist fået en blog. Sofie Legarth, eller noget i den retning, hedder hun. Masser af skønne sager.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud! Den der fe er helt bedårende :)

  SvarSlet
 3. Hej Ida
  Ja det kan godt passe. Jeg så hun havde lavet stjerner i år, men var ikke sikker på, at det var hende, som havde lavet dem her.

  Hej Julia
  Ja den er faktisk igtig fin. Der er 2 af dem i hver sin skabslåge.

  kh Tine

  SvarSlet
 4. Hej Tine
  Hvor ser det hyggeligt ud:) Glæder mig til at se dig søndag. Der er strikkeklub på onsdag, hvis du har tid:)
  Kh Anne

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails