tirsdag den 21. september 2010

strikke- og hækleklub

jeg var hjemme hos Anne i går aftes. Hun har startet en strikkeklub sammen med nogle kollegaer, og jeg blev inviteret med. Ud over at strikke og hækle, så er aftalen, at der minimum skal være tre slags kager, når de mødes. Så jeg smæskede i mig af æblekage og rosinkringle. Mums. Nå jo og så i øvrigt også varm kakao med flødeskum...
Jeg spurgte Anne, om hun ville lære mig at hækle svampe. Det ville hun gerne. Så jeg fik da lige hæklet min første svamp:


Mange flere er i vente i alle Havbliks lækre farver.
Tak Anne, for en hyggelig aften og fordi du er så hjælpsom.

7 kommentarer:

 1. hej Tine

  Den er simpelthen bare såå fin - :)
  Disse svampe står også på min ønskeliste over hæklerier jeg må prøve :)
  go aften til dig
  kh

  SvarSlet
 2. Hej Tine
  Selv tak for i går:) Det var super hyggeligt, og jeg glæder mig allerede til næste gang! Så må vi finde på et nyt hækleprojekt til dig.
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hvor er det en flot debut svamp - du har da vist flair for det hækling der :-) Misundelse er jo en grim ting men nøj hvor gad jeg godt være med I jeres strikkeklub - hygge, krea og min. 3 slags kage wauw :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig god strikke/hækleklub...er især vild med ideen med de 3 slags kager....den slags hjælper HELT sikkert på kreativiteten ;o) En flot svamp, du har fået hæklet, det er du god til :o)

  SvarSlet
 5. Hej Marianne
  Tak skal du have. Jeg har også længet haft den på min "vil gerne lære"-liste.

  Hej Anne
  Det bliver ikke noget problem at finde noget nyt. Jeg håber meget, at jeg kan finde tiden til at være med, for det er da bare så hyggeligt.

  Hej Westmose
  Tak skal du have. Jeg fulgte vist ellers ikke helt opskriften. Glemte at tælle etc., men jeg er nu godt tilfreds. Jeg havde en super lærer.

  Hej Karen
  ja, det tror jeg bestemt også, det gør. Vi var i hvert fald kreative efter vi havde spist kagen.

  SvarSlet
 6. Rigtig fin debutsvamp, den er virkelig sød. Glæder mig til at se flere. Jeg er selv bidt af en gal svamp og hæklenålen kører på fuld tryk herhjemme. En hækle/strikkeklub er da ikke så ringe endda. Jeg tror jeg må ud og finde et par piger, så vi også kan få dannet sådan en klub i nærheden af hvor jeg bor.

  SvarSlet
 7. Hej Tine!
  Hvor er den fin din første svamp! Jeg er da også lidt misundelig på "Strikkeklub". Det gad jeg da så godt!

  Kh

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails