onsdag den 15. september 2010

barselsgave

min veninde i Århus fødte i søndags en dejlig lille pige - Lærke Marie.
Jeg skal tilfældigvis til Århus i den kommende weekend og skal selvfølgelig slå et smut ind forbi og se det lille vidunder.
Jeg viste i et tidligere indlæg en pingvin-rangle, som jeg havde købt til hende. Men udover det har jeg også lavet en flagranke, der kan pryde værelset/puslepladsen, eller hvad de nu finder på.Flagranken er lige knap 3 meter lang og indeholder 10 flag i nuancerne lilla, blå og lyserød.
Begge gaver ligger nu godt gemt i den lille kuffert fra søstrene. Den mangler kun et bånd og et lille kort, så er den klar til at blive givet videre til et nyt lille liv.

6 kommentarer:

 1. Hvor blev den bare fin! Håber den vækker glæde :)

  SvarSlet
 2. Super flot! Rigtig fine tøsefarver uden at være for pussenusset..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 3. Hej Julia
  Ja, jeg er godt tilfreds. Og tusind tak for hjælpen. Det gik vist lidt stærkt med indlægget, for du skulle da have haft et ord med på vejen.

  Hej Anne
  Tak skal du have. Jeg forsøgte netop også at få en fin kombi uden det blev for meget lyserødt-agtigt. Blev dog lidt i tvivl om det blev for blåt, men synes nu, det er ok.

  SvarSlet
 4. Hej Tine
  Den er blevet så lækker i de farver:) Den bliver hun glad for!
  Skal du forresten noget mandag aften? Jeg holder strikke/hækle/krea-klub sammen med nogle piger fra arbejde her hos mig, og du skal være hjertelig velkommen:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Hej Anne
  Ihhh det vil jeg gerne. Hvor hyggeligt. Så skal jeg så meget lære at hækle svampe - hvis du vil hjælpe mig?
  kh Tine

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig! Hvor hyggeligt at du vil være med:) Det er kl. 19 (eller hvornår du lige kan komme hjemmefra). Og der er sørget for kage;)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails