mandag den 6. september 2010

bukser, strik og et par ting

Selvom der ikke sker meget på bloggen for tiden, så sker der da lidt i mit lille hjem.

Jeg har fået syet nogle fine nye bukser til Liv. De er i rødt babyfløjl med fint kantebånd for neden. Desuden har jeg denne gang syet tre indsnit i hvert bukseben, så de går lidt ind. Jeg synes, det giver et rigtigt fint finish. Og så har min mor endnu en gang været i gang med strikkepindene, og lavet en super fin kappe til Liv. Jeg har desuden købt en pingvin-rangle af hende her. Den skal bruges i en gave til en veninde, der meget snart skal føde. Hun elsker pingviner, og jeg tror derfor, at denne vil falde i meget god jord.


Jeg er i gang med at lave en lille æske klar til en anden veninde. Hun holder 30 års fødselsdag på lørdag, og hun skal have denne æske, der er malet tyrkis udenpå og pink indeni. Desuden får den limet et stykke tapet på toppen. Inden i æsken skal der ligge et par øreringe fra hende her.Og sidst men ikke mindst har jeg fået mine to nye lamper hjem. I får kun lige et billede af den ene, da de ikke er kommet op at hænge endnu. Men er den ikke bare flot?

I weekenden håber jeg, at vi får tid til at hænge dem op sammen med et par andre små ting, der mangler at komme på plads. Det er jo begyndt at blive lidt mørkt om aftenen, så det kunne være dejligt med lidt lys over bordet.

3 kommentarer:

 1. Vildt flot lampe - farven er skøn!
  Håber du havde en god tur på Gudenåen:)

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Det var en fantastisk tur. Vejret var helt perfekt.

  SvarSlet
 3. Ja, det har virkelig været godt vejr. Jeg krydser fingre for, at det også bliver godt vejr næste weekend, for der er det min tur til at komme ud at sejle:)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails