tirsdag den 10. august 2010

udsalg hos anne black

Da jeg var til mini-krea-møde tidligere på året hos Mia, snakkede vi om udsalg hos anne black, og at jeg skulle sige til, når det kom igen.


Det gør jeg så nu. Anne black holder 2. sorteringssalg

fredag den 20. august kl. 12-18
lørdag den 21. august kl. 11-14

Adressen er Vesterbrogade 14, kælderen, København
Der er rigtig mange fine ting. Men jeg anbefaler, at man kommer fredag. Sidst kom jeg først lørdag, og da var der ikke meget tilbage.

7 kommentarer:

 1. Uha taak Tine, så må jeg se om jeg kan komme afted:) Tak for tippet.
  God dag

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 2. Tak Tine for at du huskede det, og tænk jeg har ferie der og kan komme den fredag, er ellers altid så uheldig at være på arbejde.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 3. Øv, så er det træls at bo i jylland. Det er simpelthen sådan nogle fine ting Anne Black laver og jeg har flere ting på min ønskeliste. Måske jeg skulle lobby for at min svigerinde på barsel skal derind??

  SvarSlet
 4. Øv, jeg kan ikke!!! Møg...

  SvarSlet
 5. Hej piger. Velbekomme!

  Anne - sikke noget. Jeg er heller ikke sikker på, at jeg skal derind. Men ellers kan jeg jo sige til, så kan du 'bestille' lidt hos mig.

  SvarSlet
 6. Hej Tine

  Må jeg spørge, hvor du har hørt om lagersalget henne? Jeg kan nemlig ikke rigtig finde noget om det nogle steder. Men tak for tippet, jeg skal helt sikkert af sted!

  Mvh. Tine

  SvarSlet
 7. Hej Tine
  Jeg er tilmeldt Annes mail-liste. Hvis du kommer til lagersalget, kan du også blive skrevet op, så du får beskeden direkte i din mailbox...
  kh Tine

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails