lørdag den 17. juli 2010

ucensureret flytterod

I får lige et par billeder af vores flytterod. Der er godt nok meget, og det tager vist lang tid, før vi er ordentlig på plads. Flytningen tog lidt længere tid end forventet, da vi åbenbart har fået skrabet en del ting til os i løbet af årene;-)

Liv var travlt optaget i Zoo med mormor og morfar, mens flytningen stod på. Det var skønt at få alle møblerne på plads langt om længe. Og resultatet bliver helt fantastisk. Nu venter en længere varende oprydning og 'finde en plads til tingene'-periode. I aften skal jeg dog gøre rent i den gamle lejlighed - øv.

Men I får lige et par stemningsbilleder:
ps. det sidste billede er i øvrigt mit kommende sy-hjørne.

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud ;) Tillykke med det nye hjem. Glæder mig til at se flere billeder...

  SvarSlet
 2. Hej Tine. Hvor ser der skønt ud med jeres egne ting "i", glæder mig til at se flere billeder, også fra Liv's værelse. Håber I har det godt. Nu har jeg endelig fået provianteret lynlåse, så må vi se hvornår der bliver tid ved symaskinen (nok ikke mens resten af familien har ferie..?)
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Hej med jer
  Tak skal I have. Jeg glæder mig også til der kommer styr på det hele, og jeg kan tage nogle flere billeder.

  Mia - Jeg er langt om længe også kommet i gang med dit hæklenåle-etui. Min symaskine er desværre vist ved at stå af, så det trækker lidt ud. Men jeg satser stærkt på at blive færdig i starten af august (skal lige en uge til Tyrkiet i morgen). Og så kan det da være, at jeg bliver 'nødt' til at købe mig en ny symaskine - øv øv:-)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails