tirsdag den 1. december 2009

Småsyslerier til små hjem

Der er hele tiden 1000 ideer inde i mit hoved til ting, som jeg bare må lave. Men der er altså bare lige nogle småforhindringer. F.eks. tiden. Der er bare overhovedet ikke tid til at lave alle de ting. Og så har jeg et pladsproblem. Jeg kan læse mig frem til her i blogland, at flere af jer har et syrum, eller i hvert fald et hjørne til alle jeres ting. Desuden har I et helt hus, hvor alle jeres fine kreationer kan være. Jeg har hverken et syrum/sted eller et særligt stort hjem.

Alle mine ting skal derfor pakkes ud fra sine gemmer, når der skal syslereres, og helst også pakkes væk igen, når jeg er færdig, eller ikke har mere tid. Hvor ville det bare være rart, hvis det hele stod klar til, at jeg lige kunne sætte mig ned foran symaskinen, og så bare gå i gang. Og så giver jeg utrolig mange hjemmelavede gaver væk, for jeg har slet ikke plads til alle de ting, som jeg laver. Og det får mig altså ikke til at stoppe - næ nej!

Men men men - mine projekter må jo bare tilpasses lidt i størrelsen, og her er da også et par små ting, som jeg har lavet for nylig:
Babushkadukkerne er bare så fine. De er klippet ud fra stofresterne fra det tæppe og den sengerand, som jeg har syet til Liv. Så har jeg syet siderne sammen og fyldt dem med pudefyld. Jeg har en hængende i Livs barnevogn.
Puden pynter i gyngestolen ved siden af hendes seng, og uglen sidder parat i sofaen til dagens mange kram ...

Både kanin- og uglemønstret er fra mønsterarket 'Girls stuff' fra STOF2000. Der er mange andre super fine ting på mønsterarket som f.eks. englevinger, bambi, taske, nøglering og tylskørt.

5 kommentarer:

 1. Søder sager du laver :-)
  Vil gerne følge lidt mere med, og se hvad du ellers finder på ;-) Så melder mig som fast læser.
  Mvh Louise

  SvarSlet
 2. Hej

  Tak for din hilsen inde på min blog, og tak for det frste hurtige kik herinde hos dig også :-(. Det er noglew fine ting, du har lavet, og de små babuskaer er jeg temmelig vild med...

  Du er vel ikle tilfældigvis interesseret i at bytte et par stykker for en julespisesmæk til Liv??? ;-)

  Jeg vil fluks tilføje mig som fast læser, og glæder mig til at se mere til dine kreative udskejelser i fremtiden.

  Ha en god dag
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Hej Helle
  Jeg vil gerne bytte. Jeg har lavet to stk. klar til dig. Jeg vil meget gerne have en med rød kant.
  Send mig en mail på baggertine@hotmail.com.
  kh Tine

  SvarSlet
 4. Hej Tine,
  sikke en fin blog, her vil jeg gerne kigge lidt med :-)
  Tanja, Barnlil'.

  SvarSlet
 5. Hej Tine
  Hvor er det flot det du laver! Og vesten du har strikket! Hvorfor i alverden købte du en i sommers ;-)??? Du kan jo selv .... og til en noget billigere penge. Spændende at følge dig, og få ideer også. Jeg vil jævnligt kigge forbi. Knus Lissi

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails