torsdag den 10. december 2009

En lun pakke sendt afsted

En af mine skønne veninder har næsten lige født en dejlig dreng. Hun er den mest kreative person, som jeg kender, så jeg kunne da ikke få mig selv til at sende en købt gave. Derfor har jeg strikket denne dejlige lune vest/undertrøje i ren merinould til ham.


Jeg startede først at strikke for et par år siden. Jeg meldte mig på et lille aften-lynkursus hos Garn-iture, hvor alle materialer også er købt, og lærte at strikke disse fine veste. Jeg har dog siden hen udvidet sortimentet en smule, men jeg er stadig ikke nogen haj. Men vesten kan jeg da. Og hvor er det egentlig godt, for de koster jo det hvide ud af øjnene, hvis man køber dem i butikkerne. Jeg tror, det er mellem 250 og 300 kr. Her er virkelig mange penge at spare!

Da jeg alligevel lige var inde i butikken i dag, købte jeg mønster, garn og knapper til en fin trøje, som Liv skal have. Den skal min mor nu strikke til hende, da hun er lidt mere fiks på fingrene til det end mig. Det er den med de korte ærmer, som hun skal have i første omgang.


Kh Tine

5 kommentarer:

 1. Hej Tine.

  Kan mønstret til den fine vest mon lokkes ud af dig, eller ved du hvor man kan finde det?
  Jeg har ledt efter sådan nogle vest, men synes også de er meget dyre, hvis man skal købe dem.

  Fin blog du har dig. Ny fast læser er hermed tilmeldt.

  Mvh. og godt nytår
  Malene.

  SvarSlet
 2. Hej Tine
  Min mailadresse er malenejahn@hotmail.com -så vil jeg sætte min mor igang med at strikke, for det er jeg virkelig en kegle til!
  Ang. tapet, så ved jeg ikke helt hvordan jeg vil gribe det an. Jeg havde det til en sættekasse. Jeg regner med at gøre det med alm hvid lim og så lakere det med decoupagelak. Der er mange bloggere, som allerede har lavet sættekasser. De deler garanteret ud af deres erfaringer, hvis du spørger dem.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Heeey... Der er den jo: Ruths Undertrøje med firkantet hals:-) Jeg har strikket den med rund hals, men trænger til variation. Er det en opskrift jeg kan finde på nettet, eller sjusser man sig bare til den firkantede åbnings størrelse? :-)

  Knus Gitte.

  Fed blog i øvrigt. Glad fordi jeg fandt dig!

  SvarSlet
 4. Hej Gitte
  Ej hvor er du sød. Du er så velkommen på bloggen.
  Jeg har desværre mistet min opskrift med den firkantede hals, men leder med lys og lygte efter en ny. Jeg skal nok sige til,. hvis jeg finder den. Men har da også tænkt tanken, at jeg måske selv kan finde ud af det.
  kh Tine

  SvarSlet
 5. Nu er jeg i hvert fald godt i gang med bare at 'sjusse' derudaf. For jeg har jo strikket lige siden oktober, så det kan jeg nok godt! ;-)
  ...i hvert fald til det modsatte er bevist! HA! Ud med Janteloven, ik'? :-D

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails