torsdag den 4. juli 2013

Liberty of London

jeg var i London i weekenden. For noget der ligner 10. gang. Sammen med min far. I mange år har jeg ikke været turist i byen men mere bare nydt atmosfæren, shoppet og spist på gode restauranter. Men denne gang var det som turist. Jeg skulle vise min far byen. Og det viste sig at blive rigtig godt - for jeg så ting, som jeg ikke har set før.

Vi kørte i hop-on-hop-off bus hele byen rundt, vi endte midt (og jeg mener seriøst midt i) den årlige gayparade, vi spiste den lækreste burger på Jamies Italian, vi så The Lion King musical, og så endte jeg i Liberty of London lige ved Carnaby Street. Hvorfor har jeg aldrig været der før????

Mange taler om Shaukat pga. de mange og lækre Libertystoffer. Men hvad med Liberty of London?? Nej udvalget er nok ikke så stort som i Shaukat. Til gengæld er det det lækreste lille shoppingcenter a la Magasin - bare meget mere eksklusivt og smukt. Og så er det fyldt med Libertystof, sytilbehør, tøj syet i Liberty stof, ting lavet med Libertymønster, den lækreste kreaafdeling med bøger, patchwork, garn, kits med korstingsbroderier, og så alt det sædvanlige som tøj, sko, tasker til både voksne og børn. Det er lækkert - men også dyrt.


Der var bakker, servietter, tehætter, bøjler, badehætter, sæbe, syæsker, kufferter, tasker og masser af tøj lavet af Libertystof eller med tryk som stoffet.

Jeg kan stadig ikke forstå, hvorfor jeg aldrig har været der. Det var en fantastisk butik, som I altså må besøge, næste gang I kommer til London :-)

kh Tine

3 kommentarer:

 1. Vi besøgte Liberty of London da vi var i London tidligere på året. Det er en fantastisk smuk butik. Jeg var i Shaukat og det er en fantastisk butik i flere etager med Liberty i flere kvaliteter over alt. Jeg fik købt lidt forskelligt til 7 Marapytta jakker. Man er jo nødt til at have en i hver farve... Jeg har lige set dine billeder fra Shanghai. Det er jo et total stof mekka for sådan nogle nogle krea-tossede som os. Uhh hvor jeg glæder mig :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun give dig ret. Det er en lækker butik. Jeg var der for nogle år siden, da jeg sidst var i London. Og jeg kunne slet ikke rumme alle de stoffer. Kors hvor var der meget. Men jeg kom da hjem med lidt. Og skal da derind igen hvis/når jeg kommer til London igen.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails