tirsdag den 25. juni 2013

et yndlingsinspirationssted

et sted som er så lækkert og magisk, at jeg kunne blive hængende i timevis, fylde indkøbskurven op med lækre sager, og drømme mig hen i krealand (og til New York), er denne butik/webshop og deres inspirationsblog.

Jeg modtager deres nyhedsbrev, og det sidste nye har jeg kigget på mange gange. Jeg tror endda, jeg skal købe noget denne gang og prioritere et enkelt lille projekt. Jeg har længe gerne ville lave et sengetæppe til Livs seng. Jeg har bare ikke kunnet finde ud af hvilket. Det skal ikke være for spraglet. Det skal ikke være ensfarvet. Men hvad så?

Men prøv så lige at se disse billeder:De tæpper er da alt alt for skønne. Og det bedste af det hele er, at du kan købe alle materialer i deres webshop, og på deres blog ligger en vejledning til hvordan det syes.

Og du kan finde mange andre lækre opskrifter på tæpper, puder, servietter, duge, tøj osv. osv.

Nogen der vil bestille en pakke sammen med mig? (ps. husk, at der kommer told oveni prisen).

kh Tine

2 kommentarer:

 1. Fantastiske stoffer, jeg er bare en tøsetøse når jeg ikke har haft det mellem min finger jeg skal rører, mærke og dufte.
  Måske jeg er med hvis man kan få sendt nogle prøver først, jeg bor på Østerbro så det kunne vi vel nok finde ud af;0)
  Kh Pia

  SvarSlet
 2. Hej Pia
  ja, jeg har da også haft et par fejlkøb når jeg har købt på nettet. Men desværre tror jeg ikke, at det er muligt at få tilsendt prøver.
  Sig til, hvis du har lyst alligevel.
  kh Tine

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails