fredag den 9. august 2013

Rhodos

ferien er slut, og vi er godt i gang med arbejde, børnehave og vuggestuen igen. I ferien rev jeg stikket helt ud og lod blog være blog. Jeg var dog på IG - det er altså bare så meget mere nemt og bekvemt.

Men nu synes jeg, at I skal have et lille pip fra mig med en ordentlig omgang billedspam fra Rhodos. Vi boede på et kæmpe hotel med all inclusive, flere restauranter, poolområder og masser af luksus. Men det var ikke kun charter og hotelstemning. Rhodos byder på masser af spændende muligheder for ture rundt på øen til f.eks. Rhodos By eller Lindos, den hvide by, som begge indeholder en masse historiske bygninger, der får diverse vikingeborge i Danmark og Jellingestenen til at blegne. Der er smukke smukke strande og udsigten ud over havet er fantastisk.

Børnene elskede poolen, isbaren og at være sammen med familien i 14 dage uafbrudt.på vej // hotelværelset // tigeren har besejret hunden // udsigten // på legeplads // lokalt håndarbejde // Lindos // transportmuligheden op til akropolis // akropolis I // akropolis II // taske // smøge // kursted i Kalithea // smuk gulvbelægning //

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails