onsdag den 30. maj 2012

guld i guld

i lørdags var jeg på loppemarked ved Frederiksberg Rådhus. Jeg leder efter gamle flasker og vaser, som skal bruges til blomster på bordene til vores bryllup.

Jeg fandt to fine flasker til en ok pris (nogle tager godt nok mange penge for gamle beskidte flasker...), men først fandt jeg dette fine gamle syskrin med endnu flere fine ting indeni.
4 kommentarer:

 1. Sikke dejlig rødfarve og sikke fund!!! Helt enig med at det tit bliver taget for meget for flasker osv på loppemarket derfor var jeg meget glad for byttemarket i nørrebrohallen i weekenden - hapset med bøger, en top og lidt til køkkenet - gratis!

  SvarSlet
 2. Den er godt nok også fin.. sikke et kup!

  Har du i øvrigt set min give away?

  SvarSlet
 3. Hej Heidi - Det lyder ikke tosset. Jeg tror jeg vil prøve at finde nogle loppemarkeder ude på a land i ferien. Mon ikke der findes nogle billige fund et sted.

  Hej Line - ja, nu har jeg :-) Sikke en sød dukke.

  SvarSlet
 4. Hej, nu ved jeg jo ikke om brylluppet har stået (tillykke!), men jeg har lige afholdt et arrangement, hvor vi gennem en laaaang periode samlede glas fra diverse mad og drikkevarer - og det blev yderst vellykket, synes jeg. Sådan noget som babymos-glas, matihilde-kakao-flasker, soya-flasker osv. Og hvis det ikke nødvendigvis behøver, at være det man kunne klade glasfarvet glas er olie og balsamico-flasker jo også en mulighed.

  god dag!

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails