søndag den 20. maj 2012

endnu en kage...

denne weekend har stået på fødselsdag. Liv bliver egentlig først 3 år i morgen, men vi fejrede hende lørdag med familien. I den anledning havde jeg lavet endnu en lagkage. Denne gang en lagkage efter Mette Blomsterbergs opskrift med hyldeblomst og blåbær.

Det er altså godt liiiige at øve sig lidt, hvis jeg selv skal lave lagkagerne til vores bryllup, for jeg må nok bare indrømme, at den altså ikke blev halvt så pæn som på  billedet i bogen. Det var svært at skære lagkagebunden ud til 3 bunde uden at de gik lidt i stykker og smuldrede. Og marcipanlåget gik altså også i stykker for mig, da jeg skulle løfte det fra bordet og op på kagen...

Men men men, den smagte altså virkelig godt. Så på trods af lidt revner i marcipanen, var der ingen skår i glæden ved at spise den :-)


2 kommentarer:

  1. Jeg synes kagen ser flot ud, og tillykke med din datter. Jeg har to tricks til at skære bundene over. Ved ikke om du kender dem, men jeg lægger bunden i fryserum og skærer den derefter over med et langt stykke tandtråd. Håber det kan hjælpe lidt :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er du sej der har bagt en så fin lagkage og tillykke med lille pigen!

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails