torsdag den 1. december 2011

prinsessedrømme

jeg har haft travlt de sidste par dage. Terminen nærmer sig med hastige skridt (den 6. december), og jeg skulle have lillebrors gave til Liv klar inden fødslen.

Liv skal have en rigtig prinsessekjole - og det er det godt nok også blevet. Den er med skøder, bælte, flæser, pyntebånd og tylskørt:


Det blå pyntebånd er et, jeg fik gratis af Line, da hun ryddede ud af sine ting. Tak Line! Det passer perfekt hertil.

Jeg tror nok, at der er en lille pige, der får store øjne, når hun ser den her kjole ...

11 kommentarer:

 1. Hold nu fast, TIne. HVOR ER DEN FLOT. Er meget imponeret og en smule misundelig. Gad godt at jeg kunne tage mig sammen til at sy sådan et skrud til Lilly!!
  KNUS

  SvarSlet
 2. Wow hvor er den bare FLOT! Den er jeg sikker på hun bliver helt vildt glad for. Ihh og får også totalt lyst til at sy sådan en til niecen :)
  Rigtig fin.

  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hej Line. TAK! Den trak også lidt tænder ud... men jeg er meget tilfreds nu. Glæder mig til hun skal have den.

  Hej Anne. Tak. Mønstret er fra stof2000, hvis du skulle blive fristet :-)

  knus

  SvarSlet
 4. Wauw, den er virkelig flot. Jeg bøjer mig i støvet:) Den ser godt nok ud til at have været lidt af en udfordring...

  SvarSlet
 5. Megaflot, Tine! Jeg har nærmest lyst til en til mig selv. Men jeg ville nok blive lidt overdressed i hverdagen. Men flot det er den godt nok :-)

  SvarSlet
 6. Wauw, hvor er den flot! Jeg er helt imponeret over, at den er hjemmesyet - det er godt gået! Din pige bliver da lykkelig, når hun får den. :)

  SvarSlet
 7. Den er bare super skøn! Bliver spændende hvad hun siger til den og til lillebror:-)

  SvarSlet
 8. den er bare så vildt flot! er dybt imponeret :-)

  SvarSlet
 9. Sikke en prinsesse drøm! Det bliver en meget heldig lille pige.:-) Ingrids hedeste juleønske er en lyserød prinsessekjole så jeg er ved at researche lidt.:-) Hvor meget kom kjolen til at koste i materialer og hvilken type stof har du brugt?

  Held og lykke med fødslen når den tid (snart) kommer.:-)

  SvarSlet
 10. hej allesammen
  tak for jeres søde kommentarer :-)

  Maiken - jeg havde det blå stof i forvejen. Det er faktisk bare helt almindeligt bomuldsstof. Jeg havde ikke lyst til at den skulle være alt for satin-agtig. Det lyserøde er satin fra stof2000. Det er svært at sige mht. materialer, for jeg har ikke købt det hele samlet. Men måske omkring 250 kr. Du skal bruge rimelig meget stof og meget satinbånd samt pyntebånd. Og underst er der et tylskørt. Desuden lidt velcro til bagpå samt pynteelastik. Mønstret er også fra stof2000 og koster 35 kr. Så prisen afhænger lidt af, hvor meget du har i forvejen.

  SvarSlet
 11. Tak for dit svar, Tine. Jeg skal nok købe det hele, da det er temmelig store stykker der skal bruges af det hele. Men en ægte prinsessekjole skal jo også strutte. :D

  Det er en god idé med materiale kombinationen, både for at give et mere "roligt" indtryk, men også for at holde omkostningerne lidt nede. Må lige få kigget nærmere på det i løbet af ugen. :) Igen, tak.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails