mandag den 5. december 2011

imens vi venter

jeg er ved at blive lidt utålmodig. Har termin i morgen, men ville utrolig gerne have født i denne weekend. Min mave er meget stor, jeg har klumpfødder og konstant summen i hænderne. Det er ved at være rigtig hårdt.

Men der er altså ikke sket noget endnu.

I stedet er jeg blevet færdig med en lille undertrøje/vest til lillebror. Tror dog det bliver meget begrænset hvor længe, han kan passe den, for han er vist en ordentlig krabat, når han kommer til verden.


I morgen tror jeg, at jeg tager på lidt julegaveindkøb - bare for at tænke på noget andet ...

6 kommentarer:

 1. Åha hvor træls med den ventetid - men det er da godt, at der kommer noget godt ud af det:) Jeg krydser fingre for, at han kommer ud lige straks!

  SvarSlet
 2. Bag kanelsnegle!! Begge gange har jeg født kort tid efter jeg af kedsomhed efter 40+ har bagt. Det kan jo være det også virker for dig, haha!

  Ej, jeg håber du snart føder så lillebror ikke får fødselsdag helt tæt op af juleaften og så du kan være i din krop igen. Held og lykke!

  SvarSlet
 3. Sikke en fin vest! Jeg håber for dig at du snart er i gang med at føde, overtid er aldrig det mest spændende, men det er så vigtigt bare at holde sig i gang med noget der kan holde tankerne på noget andet, som du også selv skriver.
  Held og lykke med den snarlige fødsel :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, har også et par stykker til Olivia og jeg elsker dem, de er geniale, så jeg håber at den lille får glæde af den et stykke tid. Nyd de sidste dage (eller timer, hvem ved ;o)

  Kh Pernille

  SvarSlet
 5. Åh... du kan tro jeg kan huske det. Gik over tiden begge gange og jeg kan stadigvæk huske hvor længe, selvom det er en del år siden... Håber du får en god shoppedag - hvis det altså ikke er sket her i nat. kh Tina

  SvarSlet
 6. Tag en cykeltur! Det hjalp for mig i sin tid :) Vesten er helt mage til en jeg strikkede til min minimand og er nok det stykke tøj han har brugt mest!
  Pøj pøj med det hele.. hvor bliver det spændende!
  Hilsen Sidsel

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails