onsdag den 26. oktober 2011

pain au chocolat

inden jeg gik på barsel, gav jeg den helt store morgenmad på arbejdet.

Ud over at bage lidt forskellige boller, bagte jeg pain au chocolat fra Meyers bageri. Og jeg må sige: "de smager virkelig godt!".


Det, der er helt genialt, er, at man kan lave dem helt klar til bagning, og så putte dem i fryseren. Aftenen før man skal bruge dem, tager man dem ud af fryseren og sætter dem i køleskab. Næste morgen skal de lige stå på køkkenbordet i en times tid for at få normal temperatur, og så skal de ellers bare i ovnen i 15 minutter.

Det er helt perfekt, når man f.eks. skal have dem med hen til andre, eller bare ikke har tid til at stå med smørdejen hele morgenen - for de tager altså desværre også lang tid at lave.

Men både mine kolleger, Mogens & Liv og mig selv var meget tilfredse med smagen. MUMS!

Har du ikke bogen endnu - så kan jeg altså varmt anbefale dig at få den købt hurtigst muligt :-)

8 kommentarer:

  1. Det skal da prøves. De ser super lækre ud ;-)

    SvarSlet
  2. Uhh de ser gode ud! Og bare det, at der indgår ordet chokolade i navnet er jo lokkende;)

    SvarSlet
  3. De ser rigtig lækre ud. Er opskriften fra bogen "Meyers bageri"?

    SvarSlet
  4. de smager altså virkelig himmelsk :-)
    Og ja, de er fra Meyers Bageri.

    SvarSlet
  5. De ser da bare super lækre ud! Tror jeg skal have kigget på den bog ;0)

    SvarSlet
  6. Nøj de ser gode ud. Har bogen så jeg tror snart de skal prøves :-)

    SvarSlet
  7. Jeg har lige købt bogen, og de her ligner vist nogen der skal prøves. Har du erfaring med meyers surdej? Og hvis du har - bliver brødet lidt mere lækkert med surdejen??

    SvarSlet
  8. jeg har bogen - og den frister endnu mere nu. mmh.

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails