onsdag den 12. februar 2014

lidt om bryllupsbilleder

der er sikkert mange rundt i hele Danmark, der er i fuld gang med at planlægge deres forårs- eller sommerbryllup. For 2 år siden var jeg selv i gang.

Selvom vi først blev gift i september, er der jo utrolig mange ting, der skal planlægges i god tid. Lokalerne bookede vi et år i forvejen, kjolen blev købt 1/2 år før, der skal tænkes invitationer, tema, farver, detaljer, menu og meget meget mere. Det var faktisk et rigtig stort arbejde, og det stressede også ind i mellem. På trods af at jeg var på barsel. Men hvis man vælger at stå for det hele selv og gå uden om alle de nemme løsninger, som jeg gjorde, så tager det bare rigtig lang tid.

Men det er også det hele værd, når man står der på selve dagen og kan se, hvordan alle ens ideer går op i en højere enhed. Det var en skøn fornemmelse.

Vi havde en traditionelt bryllup. Men vi prøvede at twiste det en smule, så det ikke blev helt klassisk. En af de ting, som vi gerne ville gøre til vores helt eget, var billederne. Også her synes jeg, det er en god ide, at tænke meget over om der er noget, der kan inspirere en. Noget der kan danne grundlag for hele ens billedserie.

Der var to ting, der inspirerede os:

1. Bryllupsbillederne på bleubird, som jeg mener, Ulla introducerede mig for. Jeg elsker de nedtonede farver, landskabet og at de ikke har det klassiske smil på.

2. Pladecovers. Min mand en stor musikelsker (det er jeg også - men han er samler), og vi talte derfor om at tage udgangspunkt i et pladecover. Vi havde flere fremme. Men endte på Bob Dylans "The Freewheelin'". Det er også den, der har inspireret til en af scenerne i filmen "Vanilla Sky".


samme scene fra Vanilla Sky med Tom Cruise og Penelope Cruz


Vi kan godt lide Bob Dylan, vi kan godt lide filmen, vi kan godt lide stemningen på billedet. Og vupti, så havde vi rammerne for vores billeder.

Nu var det jo ikke ligefrem vinter, da vi blev gift. Og vi var heller ikke i New York. Så selvfølgelig er set up'et helt anderledes på vores billeder. Men jeg synes stadig, at ideen var rigtig god. Og så gav den os inspiration, så vi ikke var helt på bar fod, da vi stod der i Carlsberg Byen med vores fotograf. Vi gav fotografen vores ideer inden dagen,så han også kunne forberede sig lidt.

Her er resultatet :-)
kh Tine

6 kommentarer:

 1. Hej
  Flotte fotos! Hvem tog billederne til jeres bryllup?
  VH Lene

  SvarSlet
 2. Hej Lene. Tak. Det er en, der hedder Jonas Jensen. Du finder hans hjemmeside her: http://www.jonasj.com/.
  Han er egentlig modefotograf men er også nabo til nogle af vores rigtig gode venner. Ellers ville vi nok aldrig have fundet frem til ham. vh Tine

  SvarSlet
 3. Western Wind Energy (OTC:WNDEF) replica rolex recently announced that it had received the much replica handbags delayed 1603 cash grant for its 120 MW Windstar wind farm, which was replica wathces completed last year.

  SvarSlet
 4. Ahaa, its nice dialogue regarding this piece of writing here at this website,
  I have read all that, so now me also commenting at this place.


  Feel free to visit my webpage; busco mujeres

  SvarSlet
 5. Amazing! This blog looks just like my old one! It's on a completely different topic but it has pretty much
  the same page layout and design. Wonderful choice of colors!  Also visit my web-site: serial

  SvarSlet
 6. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails