søndag den 2. december 2012

julehygge

de sidste 2 weekender er der blevet julehygget max.

Sidste weekend ude af huset som i besøge julemanden i Illum (hvilket var en virkelig god oplevelse, som kan anbefales), kigge på julelys på strøget, spise ude med børnene på Laundromate på Gl. Kongevej, og besøge Dyssegården i Roskilde, hvor børnene kan ride på æsel, og man kan fælde sit eget juletræ.

Denne weekend i hjemmet. En god veninde og hendes datter, Alberte, har været på besøg, og Liv og Alberte fik lov til selv at pynte juletræet - det er blevet så fint :-) Der blev også lavet kalenderlysdekoration, hængt julepynt op i vinduerne, spist risengrød og så lige en smuttut forbi Frederiksberg Rådhus, da juletræet blev tændt. Og så har julestrømperne sørme også været fyldt begge morgener. Til stor glæde for de to små... Opskriften er i øvrigt fundet lige her.5 kommentarer:

 1. Der findes ikke noget bedre end den første julehygge - og sikke en sød engel ;o)

  Hyggelig blog du har, glæder mig til at kigge med fremover.

  SvarSlet
 2. Nej hvor lyder det hyggeligt og hvor er jeg glad for at se at du har strikket julesokker til begge piger efter min opskrift sidst år i Hendes Verden:)))
  Hilsen Stine

  SvarSlet
 3. Hej Pia - tak skal du have. Jeg laver et indlæg om denne engel, som alle børn selv kan lave, meget snart...

  Hej Stine - Ja, min mor strikkede dem til mig efter sidste jul, hvor jeg gik og kiggede på lignende strømper i vinduerne. Og så så jeg din opskrift og spurgte hende. Jeg linkede til din opskrift, da jeg fik dem. Men jeg gør det da lige igen... ;-)

  SvarSlet
 4. Wauww!! Alberte og Liv´s mødre må være stolte af deres døtres kreative evner;-) Tak for en hyggelig julehygge dag!

  Knus Pernille

  SvarSlet
 5. Hej Pernille
  Ja, de er utrolig stolte :-)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails