torsdag den 20. december 2012

drengen der ikke ville sidde stille

jeg ved det godt. Jeg er ikke verdens hurtigeste til at få lagt billeder på bloggen. Men selvom jeg for tiden ikke får lavet så mange indlæg, følger jeg altså stadig med hos jer andre. Og jeg nyder at kigge på alle jeres skønne jule/december billeder med gode tips og tricks til både julepynt, gaver, hygge og mad.

For næsten to uger siden, fyldte Bertram 1 år. Det var en stor dag, og han havde en fantastisk dag, og han (eller er det nærmere hans mor) fik en masse dejlige gaver: bl.a. en cykelhjelm, en lækker dyne og det fantastisk lækre sengetøj fra Ferm Living "Mountain Friends", en bilbane, tøj og så et par lækre hjemmestrikkede sager - bl.a. denne super skønne hue, som min mor har strikket.
Jeg forsøgte at få et godt billede af drengen med den på - men han ville bare ikke sidde stille :-)Opskriften er ganske gratis og kan findes lige her. Anne, som har bloggen Apfelstrudel har også lavet den, og den kan du se lige her.

Huen går godt ned over skuldrene, og den sidder virkelig godt. Selv i vuggestuen er de begejstret! Og sød ser han altså ud med den på :-)

3 kommentarer:

 1. Kære Tine, rigtig glædelig jul :)
  Hvor er han skøn din Bertram, sådan én hue må jeg hellere vise min mor *ha ha* liiiige noget for min Emil.
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham og kender det med at tiden går så hurtigt:) vildt han allerede er et år, syntes lige jeg var hos dig til de cupcake og nu render der to små 1 årige rundt:) igen tillykke med ham:)

  SvarSlet
 3. Hej Libbie - ja, det skal du gøre. Og den skulle eftersigende ikke være så svær endda at strikke :-)

  Hej Vicki - ja, det er helt sindssygt at tænke på. Det er allerede næsten 2 år siden .... wow tiden går. Og tak :-)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails