søndag den 9. september 2012

bryllupsforberedelser - foldefabrikken er i gang

med under 1 uge til den store dag (wuhuu), så er der travlt i det lille hjem med at gøre klar. Vi står som sagt for ALT selv. Vi har bare lejet et lokale, og så skal vi ellers selv derud på fredag og dække borde, pynte op, stille anlæg op, sørge for drikkevarerne osv osv. Der er meget at se til - men det er sjovt :-)

I denne weekend har vi haft folde- og binde knuder-fabrik. 80 servietter skulle foldes, menukort lægges ned i lommen, binde sløjfe omkring og til sidst binde bordkort på. Ind til videre er vi faktisk kun halvvejs... Det tager længere tid, end man lige regner med.
Men til gengæld er jeg 100 % tilfreds med resultatet - hvilket jeg meget sjældent er!

Menukortet er i samme stil som invitationens forside, og bordkortet har jeg lavet ved at trykke forbogstavet på ved hjælp af stempler fra Panduro, og herefter har jeg selv skrevet resten af navnet.

Jeg kan ikke afsløre menukortet endnu, da det skal være en overraskelse for gæsterne, men I kan lige få et par glimt fra foldefabrikken.
3 kommentarer:

  1. Hold da op Tine ..... jeg er målløs :-). I har da godt nok noget at se til, hvor er det FLOT. Vi glæder os meget til lørdag. Knus Lissi

    SvarSlet
  2. Det er bare så gennemført Tine. Glæder mig til at se billeder fra dagen, som jeg håber bliver helt fantastisk for jer :)

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails