onsdag den 18. april 2012

røde bukser og lidt tanker

efter Liv er startet i børnehave er forbruget af bukser steget ;-)
Og så er damen minsandten også begyndt at have præferencer for, hvad hun vil have på. Det er dog ikke i forhold til farver eller tøj med Hello Kitty (håber aldrig hun finder ud af hvad Hello Kitty er!), men tøjet må ikke stramme - heller ikke bare lidt.  Hun gider heller ikke rigtig nederdele, og kjoler er kun noget vi har på, når vi leger og danser.

Så farvel til slim bukser, nederdele og kjoler
og goddag til løse bukser, joggintøj og løse bluser

Jeg kan egentlig godt forstå hende. Når man er i børnehave en hel dag, hvor man løber, leger, hopper og danser, så skal tøjet bare være super behageligt at have på. Jeg har det jo egentlig også selv bedst i et par løse bukser og en t-shirt.

Nå men jeg har syet et par løse bukser til hende.
Mønstret er Minikrea, og jeg har syet dem hos søde Line (der i øvrigt reddede min dag i går, da jeg bare slet ikke havde haft hverken tid eller overskud til at finde ud af, hvad jeg dog skulle sy hos hende. Så nu er jeg gået i gang med en jakke til Liv).


4 kommentarer:

 1. De er godt nok lækre. Anna er på samme måde, hendes bukser må ikke sidde for højt oppe, hvis de gør det, bliver virkelig gal. Det sammehvis strømperne ikke sidder rigtigt. Hun synes dog at nederdele og kjoler er fede, særligt hvis de svinger når hun drejer rundt.

  SvarSlet
 2. De er super fine, og slet ikke joggingbuks-agtige! Det ser ud til at være et godt mønster, det må jeg lige have fingrene i :-)

  SvarSlet
 3. Lækkert resultat. Elsker detaljen med det prikkede kantbånd. Karoline nægter at gå i bukser, men måske ideen kunne overføres til en nederdel?

  SvarSlet
 4. Min søn vil også kun have bløde bukser på efter han startede i børnehave. Men tænker det nok er fordi det er nemmere når han skal på toilettet ;-)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails