fredag den 24. februar 2012

slyngeskolen

kender I slyngeskolen? Det gjorde jeg ikke før for ikke ret længe siden. Jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet, og i går deltog jeg så til en slyngecafe. 

Kvinden bag dette nye koncept, er Nadia. Hun skriver følgende om sig selv på hjemmesiden:

Først og fremmest er jeg uddannet slyngerådgiver fra Trageschule UK i England. Ud over at jeg har fået fingre i nogle ret fantastiske teknikker, så er jeg uddannet til at videreformidle teknikkerne – så du også kan huske dem, når du kommer hjem. Derudover er jeg uddannet journalist. Det har selvfølgelig ikke noget med slynger at gøre, men det betyder, at jeg er dygtig til at researche og formidle. Det er ret belejligt, når nu cyberspace flyder over af information om slynger. Og det er langt fra alt sammen, der er korrekt. Og så er jeg er selv mor til to drenge, der er blevet slynget i utallige bæredimser og mange timer hver dag – i mange måneder. Så jeg har seriøs hands on-erfaring.

Til slyngecafeen fik jeg demonstreret mange af de forskellige slynger, vikler og seler der er på markedet. Det gav en nybegynder som mig et ret godt indblik i, hvad de forskellige typer er gode til, hvordan de bruges, og hvilke(n) jeg helst vil bruge. Og så fik jeg også et større indblik i, hvorfor det er så god en ide at bære sit barn. 

I husker måske dette indlæg, hvor jeg spurgte jer til råds om netop slynger og vikler. Det endte med, at søde Mia lånte mig både sin slynge og strækvikle. De har begge været i brug, men jeg må indrømme, at jeg ikke har været helt sikker på teknikken. Og efter i går fandt jeg da også ud af, at jeg ikke brugte dem korrekt. Men nu kommer de helt sikkert meget mere i brug.

Går du og overvejer en slynge eller vikle eller lignende, så kan jeg kun anbefale dig at tage på en slyngecafe, eller måske en workshop - "Tæm din ringslynge" eller "Hænderne fri med fastviklen". 

Jeg vil øve mig lidt herhjemme nu, og samtidig overveje en workshop.

kh Tine

2 kommentarer:

  1. Sikke et fint initiativ! Den må lige bogmærkes til næste gang det bliver aktuelt :)

    SvarSlet
  2. Fedt, det er tilmeldt. Jeg brugte meget strækvikle da min søn var helt lille. Men her hvor han nærmer sig et år bruger jeg den slet ikke mere, så kunne godt bruge nogle fif!

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails