søndag den 4. september 2011

høstmarked - ses vi?

i dag går turen til økologisk høstmarked på Aarstidernes gård i Humlebæk, Krogerup Avlsgaard.


De skriver om arrangementet:
Vi holder høstfest i weekenden den 3. & 4. september. Tag familien med til en dag på landet, hvor kassevis af friskhøstede grøntsager, godt kød og friske fisk forvandles til velsmagende og grønne retter fra Krogerups marker. Der er masser af aktiviteter for børn og plads til at trække vejret helt ned i maven.
Vi omdanner den gamle gård Krogerup til et levende og inspirerende madmarked. På gårdspladsen indretter vi grønttorv med masser af nyhøstede grøntsager lige til at tage med hjem. Bagermester Allan Salmi Sommer live-bager direkte på pladsen. Han slår brødet stort op, så du kan få dit eget velduftende nybagte surdejsbrød med under armen.

Kom og smag vores særlige 80/20 hotdog, simregryde med studekød og markens sager, lynwok af fennikel, squash og nye gulerødder i sesamfrø med lime og chili og salater med mormordressing. Skyl efter med juicer, biodynamiske vine fra Rosforth & Rosforth, øl fra Herslev eller en kop økologisk kaffe fra Risteriet. Tag en slapper i vores lounge-område med en sund smoothie i hånden og DJ musik i ørerne. Er du i det søde hjørne, kan du besøge Charlies Konditori og få en lækker økologisk kage til kaffen.


Det lyder da riimelig lækkert. Du kan læse mere om arrangementet på Børn i byens hjemmeside.
Ses vi?

1 kommentar:

  1. ihhh ville ønske at jeg kunne komme med.. lyder som et dejligt arrangement...

    SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails