søndag den 4. september 2011

billeder fra en høstfest

det var simpelthen helt fantastisk at hoppe ind i bilen og køre en tur på landet. Da vi steg ud af bilen omkring kl. 10.30, var der høj solskin og marker på alle sider af os. Vi gik op mod Krogerup Avlsgaard og blev mødt af en overflod af lækre og friske grøntsager og frugter stavlet op på halmballer, en gårdsplads fyldt med små madboder, friskpresset juice og diverse hjemmelavet sager. Der var desuden kokkeskole for børn, en kæmpe legeplads lavet af halmballer, ponyridning, konkurrencer, snobrødsbagning og reggae musik i højtalerne.

Vi havde det lidt som om, vi var kommet i himlen ...
Vi legede, spiste en lækker frokost og købte så meget vi kunne slæbe med os derfra. Bl.a. en masse lækker juice. Min favorit er helt klart æble og mango - mums.

Håber I også har haft en dejlig søndag.

kh Tine


3 kommentarer:

 1. När man ser det här så känns det inte så dumt ändå, att hösten är här. :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det skønt ud.
  Jeg er en rigtig bondepige, og har altid elsket høsttiden. Midt i al travlheden er der noget særligt ved at bringe avlen fra årets arbejde ind - og tage en tur med rundt i mejetærskeren.
  Når mine forældre havde travlt i høst, kom min mors onkel og tante og passede børn, hus og telefon. Min mors onkel var fantastisk til at se verden fra børnehøjde, og han byggede hvert år de fineste halmballe-huse. Dit sidste billede giver derfor masser af de skønneste barndomsminder.

  SvarSlet
 3. Hej Julie
  Det lyder godt nok som nogle gode minder. Jeg har aldrig været særlig meget på landet, da vi altid har boet i byen. Men jeg synes, det er så hyggeligt at være der, og børnene elskede det.
  kh Tine

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails