mandag den 11. juli 2011

har du en skøn ide

vi er gået i gang med at planlægge vores bryllup! Der er altså lang tid til festen skal holdes, men det tager også lang tid at planlægge, og så skal man jo være i utrolig god tid med lokalebookningen.

I går kørte vi en tur op langs strandvejen og kiggede på et par steder. Det er en lidt blandet landhandel, man kan komme ud for, og priserne kan være skyhøje.
Hvis vi kan få økonomien til at køre rundt, vil vi allerhelst have et sted, hvor allle gæsterne kan overnatte, så ingen skal ud at køre i bil, og så vi kan hygge med en brunch næste morgen.

Ind til videre har vi øje på Skovshoved Hotel. Det er et rigtig dejligt sted, som har alle faciliteterne og udsigt ud over havet.


Vi er dog også åben for et lokaleleje, hvor vi selv sørger for alle de andre ting. F.eks. tager vi til Roskilde i næste uge og kigger på Sonnerupgaard Gods. Her kan man leje en gammel istandsat lade, der ser så hyggelig og romantisk ud.

Men vi er jo jyder, og har kun boet i Kbh i lidt over 4 år, så vi kender næsten ingen steder. Derfor tænkte jeg på, at I måske kunne have nogle rigtig gode ideer til et super lækkert sted, en rigtig god kok, eller bare en eller anden super god ide til et skønt bryllup.

Håber I kan hjælpe lidt.
kh Tine

14 kommentarer:

 1. jeg har ikke selv været der, men prøv at kigge forbi dette link hos "Fru Hygge" og se hvad hun skriver om Allégården i Odense. Det er måske værd at overveje, da i sikkert kender nogen både i jylland og på fyn, og så kan i mødes på midten :D

  SvarSlet
 2. her er linket hi hi

  http://mette-fruhygge.blogspot.com/2010/05/kan-helt-klart-anbefale-dette.html

  SvarSlet
 3. Hej Mette
  Tak for tippet. Det ser super hyggeligt ud. Og du har fuldstændig ret, vi har både familie i Odense og i Jylland (Vejle-området). Derfor er en fest på Fyn slet ikke udelukket.
  kh Tine

  SvarSlet
 4. du får lige et link til selve stedet, det var da lidt svært at finde. Der er åbentbart mange steder der hedder Allegården :D

  http://ferie-fest.dk/allegarden/

  SvarSlet
 5. Dragsholm Slot skulle også være et lækkert sted, med egen kirke og mulighed for overnatning..men ved ikke om det er mega-dyrt..prøv at kigge på deres hjemmeside.
  Lyder spændende...
  KH Mia

  SvarSlet
 6. Der er også dette sted: http://www.humleorehus.dk/index.asp
  der er flotte lokaler og overnatningsmuligheder. har ikke selv været der men har hørt godt om det. (en af mine venners bror der ejer det. ;-))

  SvarSlet
 7. Hej Tine

  Nu har jeg ikke selv været der - men en veninde var til bryllup for nogle weekender siden hos Kollekolle i Værløse. Der var mulighed for at sove - gode priser for det - der var det hele. Prisen kender jeg desværre ikke:( her er et link http://www.kollekolle.dk/

  Vi skal giftes om 2 år og har fundet en rigtig sød gård/ lade til 4000kr - der har vi booket os i august - det er i Veksø og kan godt sende dig billeder og et nummer.
  Vi skal selv stå for kok og personale - så er det meningen vi kommer søndag igen og spiser brunch og pakker gaver op. Men et rigtig hyggeligt land sted:)
  Hvornår skal I giftes?
  Hilsner Vicki (jeg er også jyde)

  SvarSlet
 8. Hej Mia
  Uha ja, det ser så lækkert ud. Men det koster også derefter. Vi har ind til videre en gæsteliste på 90, så det løber utrolig hurtigt op i rigtig mange penge. Men et slotsbryllup ville bestemt ikke være dårligt :-)

  Hej pif paf puf
  Jeg kunne ikke lige få deres hjemmeside til at virke rigtigt, men det ser umiddelbart rigtig hyggeligt ud.

  Hej Vicki
  Jeg vil meget gerne have billeder og nummer på den lade. Det lyder rigtig fint. Vi tænker på sensommer 2012. I er da også i god tid!!! Kollekolle ser også rigtig fint ud. Det vil jeg også lige kigge nærmere på.

  kh Tine

  SvarSlet
 9. Ja med lokale og kirke fik vi afvide vi skulle være i god tid:) og jeg er en planlægger:) men ellers har jeg intet planlagt - tager resten om et års tid:)
  Min mail er mamalola@hotmail.dk hvis du lige sender din mail så skal jeg nok sende billeder:)
  Hvis det er i maj bliver det svært - hun sagde at maj 2013 var der allerede næsten booket - vildt ik:)

  SvarSlet
 10. Hvis du er til bryllup midt på Frederiksberg, foreslår jeg Helbæk + Hansen, der holder vi vores bryllupsfest til oktober.

  Se mere her: http://www.selskabslokalerkoebenhavn.dk

  Spændende hvad I beslutter jer for :)

  SvarSlet
 11. Det her lyder mærkeligt, men... Bisbebjerg Hospitals gamle/lille kantine.
  Hospitalet består af en masse fine pavilloner fra 1913 med haver imellem - Det ligner ikke et hospital!
  Kantinen har de fineste vinduer med skønt lysindfald og udsigt over en have, som vender væk fra resten af bygningerne.

  SvarSlet
 12. Se ferie-fest.dk, Allegården, Brydeland og Krogsgård, alle beliggende på Midtfyn.
  Allegården har vi været til bryllup på, der er faciliteter og plads til det hele! God fornøjelse og god fest - når I kommmer dertil,
  Tak for inspiration til både dig og de andre kreative kvinder, Sky

  SvarSlet
 13. hej piger
  1000 tak for alle jeres rigtig gode ideer. Jeg synes godt nok, at det er svært at vælge et sted. Helbæk + Hansen ser super fint ud og ligger rigtig dejligt og tæt på hvor vi bor, men man må kun spille musik til kl. 01.00. Og vi vil have fest all night long ;-)
  I næste uge kører vi en tur til Roskilde og kigger på steder ...
  kh Tine

  SvarSlet
 14. Hej Tine og Mogens. Spændende dialog der er i gang her på siden :-). Knus fra Jelling

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails