onsdag den 25. november 2009

Så er jeg også en blogger

Det er tirsdag aften, og jeg er alene hjemme med Liv, som ligger og sover. Jeg prøver at lave et nyt dørskilt til vores fordør, hvor Livs navn også står, men det lykkes overhovedet ikke. Jeg er også hoppet med på hele den her ugle-bølge, så jeg havde købt ind til, at jeg kunne lave en ugle af flotte papirer og skrive vores navne på den med stempler. Men det lykkes overhovedet ikke. Det ender med, at jeg smider det hele ud. Øv.
Men inden da har jeg googlet ugle på nettet for at finde lidt inspiration, og pludselig befinder jeg mig i et slaraffenland af blogs med gode ideer. Jeg opdager, at der jo er masser af andre unge mødre som mig, der bruger en masse af sin tid på at sy, strikke, klippe og klistre en masse fine ting til deres hjem og især til deres børn.

Da uglefiaskoen er lagt væk, begynder jeg derfor istedet for at finde ud af, hvordan jeg selv kan lave en blog. Jeg vil være en del af det her univers, også selvom jeg nok ikke får tid til at lave et nyt indlæg hver dag eller hver tredje dag for den sags skyld. Men lidt må også have ret.
Jeg er virkelig spændt på det hele. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er vant til at skrive særlig meget, og jeg er bestemt heller ikke den bedste fotograf. Men jeg håber, at der er nogen derude, som vil læse min blog og måske endda skrive en kommentar i ny og næ.

Kærlig hilsen
Tine

3 kommentarer:

 1. fin blog du har:-) jeg har meldt mig som fast læser... jeg er også jomfrublogger, men kig endelig forbi:-) (faldt for dine babushkaer, dem æælsker jeg også)

  SvarSlet
 2. Kære Tine. Det var da en dejlig historie om hvordan du fandt vej til blogland. Sådan er det nogen gange at det der ikke lykkes for en føre til noget andet og bedre. Selv var jeg længe i tvivl, men nu elsker jeg mediet. Din blog er allerede fin, jeg glæder miog til at se hvad der sker her fremover.

  SvarSlet
 3. Hej MummiMom og Marina
  Tak for jeres søde ord. Dejligt at høre, at I vil følge med i, hvad jeg laver.
  Jeg må lige komme forbi jeres blogs og kigge...

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails