onsdag den 15. januar 2014

vinterhi og tanker

jeg er da vist sådan helt ubevidst gået i vinterhi her på bloggen. Det var egentlig ikke meningen.

Når det er sagt, så har jeg igennem længere tid overvejet, om jeg skulle stoppe med at blogge. Jeg føler ikke der er så meget tid mere. Og nu hvor der også er IG, kan jeg følge rigtig mange af jer bloggere der i stedet, og så er det heller ikke længere så vigtigt, at jeg går ind på bloggen og tjekker mit newsfeed længere.

Desuden føler jeg mere og mere, at hvis man skal blogge, så skal man have et eller andet helt unikt. Det er ikke længere nok med "bare" hverdagssyslerier, almindelig madlavning eller tanker om livet, børn og mode. Man skal virkelig have noget at tilbyde. Hvadenten det er, at man tager nogle fantastiske billeder, har ekstremt meget tid til at lave lækkert mad hver dag og bruge tid på at anrette det på flotte fade, har råd til at iføre sine børn designertøj, har råd til nye møbler og designgenstande til sit hjem, får sponsoreret en masse lækre produkter man kan skrive om og lave give aways på, eller man faktisk har et arbejde, der er interessant at skrive om - netbutik med børnetøj, kreativ butik, designer eller måske slet ikke har et arbejde, så der er masser af tid til at blogge.

Jeg kan desværre intet af det ovenstående. BUM. Men jeg ville ønske, jeg kunne.

Det må overhovedet ikke tolkes som et surt opstød. Jeg elsker selv at læse de blogs, hvor I har lagt tid og hjerte i de ting, I skriver om, og hvor der er kræset for detaljen. Der er så mange blogs i dag, så jeg er nødt til at være benhård og udvælge ligepræcis de 5-10 blogs, som jeg vil følge med i. Der er ikke tid til flere. Og så er det jo klart, at jeg vælger dem, som er mest unikke for mig. Og det går jeg bare ud fra, at alle andre jo også må gøre.

Så hvorfor skulle man så vælge at læse eksempelvis min blog, hvor der kommer et indlæg hver 14. dag - hvis man er heldig? Og som ikke indeholder noget helt fantastik unikt.

Jeg er træt af det. Jeg er ked af, at jeg ikke længere får syet alt det, jeg gerne ville. At jeg ikke har tid til at lave nogle lækre salater i hverdagen. At mine børn til tider render rundt i hullet og beskidt tøj. At jeg ikke er så vedholdende med min blog, at det er alt for sjældent, der kommer et indlæg fra mig.

Hmm. Jeg tror måske det her, er det mest personlige indlæg, jeg nogensinde har lavet her på bloggen. Men jeg er virkelig i tvivl om, om det i 2014 overhovedet vil give nogen mening at lave et indlæg i ny og næ hvor billederne er uskarpe og indholdet ikke altid er topmoderne. Ved I hvad jeg mener?

Hvad synes I? Er jeg helt forkert på den, eller er der nogen derude, der har tænkt de samme tanker som mig?

kh Tine


11 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens følge dig....Instagram har taget en stor bid af blogkagen, på godt og ondt. Men ved du hvad, jeg vil meget hellere se et indlæg nu og da, end aldrig mere indlæg. Jeg er slet ikke af den holdning at der skal være noget nyt at komme efter hver dag, men jeg læser måske også blogs på en lidt anden måde end mange andre. Jeg bladrer nemlig bare mit bloglovin-feed igennem, og tænker som sådan ikke over hvilke bloggere der står bag de blogindlæg jeg får lyst til at klikke ind på. -Før jeg er inde på bloggen, vel at mærke. Hmm, giver det mening?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julia. Tak for din kommentar :-) Jeg må også sige, at de blogs jeg læser mest er dem via bloglovin, hvor jeg jo bare får en mail hver dag med nye indlæg. Det er simpelthen så nemt at vælge det ud, man gerne vil læse. Det kunne være, at jeg skulle se at få min blog på det, så I kan se, når der (endelig) er lidt fra mig. Men ikke engang det har jeg kunne tage mig sammen til. Vinteren har virkelig fat i mig... Men jeg er super glad for at høre det, du skriver. Så er der måske stadig en mening med min blog. kh

   Slet
 2. Hej Tine
  Åh hvor har jeg selv tænkt nøjagtig det samme mange gange. Alt for mange gange! Sad selv før jul og overvejede om jeg skulle fortsætte med at blogge, for jeg er også en af "de få" som ikke er vildt interessant, jeg er bare mig, uden design og overskud i hverdagen. Jeg blogger når jeg har tid og lyst eller hvis jeg har noget på sinde. IG er selvfølgelig super smart og jeg er også der selv, men jeg nyder at følge med og jeg får SÅ meget inspiration og nye tanker når jeg læser andre folks indlæg. Så jeg har accepteret at det er sådan det er, og at jeg primært blogger for min egen skyld og ikke andres, og så må folk selvom de læser min blog. Håber det har givet dig lidt tanker, og jeg vil bare sige at jeg følger med her hos dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Chatrine. Tak for din kommentar :-) Dejligt at høre, jeg ikke er den eneste med de tanker, og tak fordi du følger med her hos mig. I bund og grund drejer det sig jo nok bare om, at jeg selv skal finde mig til rette ved bare at blogge, når jeg kan og så være glad for det. Men selvom det er for min egen skyld, jeg blogger, vil jeg altså også meget gerne have, at der er nogen som læser det. Ellers giver det ikke mening. Det gav mig bare en anledning til at stille spørgsmålstegn ved om helt "almindelig" blogging stadig er in her i 2014. kh Tine

   Slet
 3. Jeg har heller ikke fedt designertøj til mine børn, nye ting og fantastiske billeder. Men jeg kan godt li at blogge alligevel, og jeg kan godt li at læse blogge der er helt almindelige også. Jeg har ikke kommet igang med IG, det har jeg ikke haft overskud til - selv om jeg jo forstår at det er det nye hotte. Jeg håber du vil fortsætte at blogge, lige presis om hvad du vil og når du vil:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Siri
   Tak for din besked. Jeg bliver så glad, når der bare er én, der gerne vil have jeg fortsætter. Så giver det hele mening for mig igen. Jeg tror bare, jeg selv er kørt ud på et sidespor og har mistet forbindelsen lidt til blogland. Det er svært at nå det hele i hverdagene. Men savnet er der virkelig. Jeg håber, at jeg får overskud igen til at være lidt mere med. kh Tine

   Slet
 4. Hej Tine, jeg tænker ofte det samme som du, men så tænker jeg lidt videre og nægter at have dårlig samvittighed over min blog, de indlæg jeg laver, og at skulle leve op til alle de fede og fantastiske blogs jeg læser, det er umuligt. Men jeg bliver rigtig rigtig glad for dem , der tager sig tid til at læse og kommentere, når jeg får lavet et indlæg. Jeg synes du skulle klø på, når du har noget på hjerte og tiden til at dele. Jeg læser gerne med!! og skal blive bedre til at kommentere :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Differentia. Tak for din besked. Du har ret. Jeg skal ikke have dårlig samvittighed og bruger energi på at få dårlig samvittighed over manglende indlæg. Tak fordi du læser med :-) kh Tine

   Slet
 5. Du skal slet ikke have dårlig samvittighed. Jeg synes heller ikke at det kun er de forkromede blogs der er værd at læse. Det er lige så meget alle de små dejlige hverdagshistorier og - syslerier der er noget værd. Det kommer jo fra hjertet. Så bliv endelig ved.

  Og ps. selvom du ikke havde tilmeldt din blog bloglovin kunne vi godt følge med på den der. Nu kan du bare selv følge med derinde også og se antal læsere osv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne. Det er dejligt at høre :-) Og tak for info mht. Bloglovin. Jeg havde det egentlig godt lidt på fornemmelsen, men jeg var ikke helt sikker, og har bare ikke fået sat mig ordentlig ind i det... Dejligt der er nogen der følger med der. kh Tine

   Slet
 6. The bad news is that the amount received is a 12.5% ($12,221,994) less than the amount applied for. Since the average 1603 grant award is 97% of the amount requested, this shows that there is a serious disagreement between Western Wind and the Treasury about what costs can be legitimately included in the application. According to the company, the discrepancy was due to changes in the prada handbags administration of the program by the Treasury Department which has reduced the suggested guidance on the amount of any developer fee which can be included in the 30% cash grant amount. Western Wind management believes that the whole grant should have whole grant should have qualified, despite rolex replica the changed guidance, and plans to in discussions replica chanel with the Treasury in the hope of getting the original amount reinstated.

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails