torsdag den 14. november 2013

tøsetur til Paris

inden jeg fik lagt billeder på bloggen fra Toronto, har jeg så nu også været en tur til Paris. Det har været det vildeste rejseår for mig (Shanghai, London, Rhodos, Toronto og Paris) - men nu er det altså også slut.

Hvert år tager jeg og fem veninder på en weekendtur. Vi har tidligere været i Berlin, Prag, Hamborg og Aalborg. Og i år gik turen til Paris.

Jeg elsker den by! Den er så gudesmuk. Der er stort set ingen nye bygninger inde i midtbyen. Alt er bevaret i de gamle beige bygninger. Store palæer, kirker og de små gyder med kæmpe atmosfære.

Vores tur kort fortalt bød på shopping i Les Marais, frokost på Merci, middag på en meget lokal fransk cocktailbar, udsigt over hele byen fra Montparnasse Tower (Eiffeltårnet var udsolgt!!! Men jeg må sige, at denne løsning er mindst lige så god. Fantastisk udsigt over byen, hvor man også kan se Eiffeltårnet - og der er ingen kø). Gåtur på Champs-Elysées og forbi Concorde-pladsen, Louvre og i Latinerkvarteret.

Da det var helligdag i Frankrig i mandags, var der ekstra meget liv i gaderne søndag aften. Det var fantastisk at gå rundt i Latinerkvarteret mens mørket bankede på, lysene skinnede ud af alle cafeer, butikker og bistroer, og folk samledes ved bordene på fortovsrestauranterne. Jeg havde næsten lyst til aldrig at komme hjem igen. Det var magisk. Sidst men ikke mindst stod vi tidligt op mandag morgen og gik op til Sacre Coeur, hvor vi så solopgangen over Paris - og himlen var næsten skyfri. Det var perfekt.5 kommentarer:

 1. Du har ret, Paris er fantastisk smuk! Jeg var der for to år siden - for første gang i måske tyve år. Genså byen, og opdagede, at jeg, dengang jeg var tyve, bare ikke havde bemærket byens skønhed. Det var en utrolig oplevelse!

  SvarSlet
 2. Og hvilke billedet, du har taget! Får en ustyrlig lyst til at komme til Paris!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja det er altså bare en helt utrolig smuk by, som man kan bruge oceaner af tid i uden egentlig at lave andet end bare at kigge og nyde stemningen. Kh Tine

   Slet
 3. Hvor ser det dog fantastisk ud, vil så gerne opleve Paris - lyder skønt med en rigtig tøsetur :D

  - Anne

  SvarSlet
 4. (NOTE: Since this article was written, Western replica rolex Wind held a conference call to answer that question replica handbags. I detail why management thinks they will succeed in getting the full grant reinstated here replica wathces, and discuss investor concerns about lack of transparency here.)

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails