søndag den 6. januar 2013

børnebøger

hvilke børnebøger kan jeres børn og du godt lide at læse for tiden?

Jeg har meldt Liv ind i Gyldendals Børnebogklub for et par måneder siden. Det har vist sig at være en ganske god beslutning, for vi trængte i den grad til at få nye bøger at kigge i, både for at det var nyt men også for at det var lidt mere udfordrende for en 3,5 årig.

Lige nu læser vi gerne:Kender I nogle bøger, som kan anbefales?

3 kommentarer:

 1. Hej Tine
  Skønt at læse bøger for sine børn :-). Vi har kun god erfaring med samme bogklub, da Stine var lille. Da Stine var helt lille læste vi også Ole Lund Kirkegård for hende - Orla Frøsnapper, og "man" skal ikke være bange for at bøger er for svære for børn, de er rigtig gode til selv at sortere i teksten. Den nævnte bog læste vi til den faldt fra hinanden, og måtte sættes sammen med tråd igen :-). Kan varmt anbefale "kapitelbøger" til en 3,5 årig. Hun vil elske det .... og så Rim og Remser selvfølgelig. Også de gamle klassikere/de gamle eventyr kan hun sagtens få noget ud af nu. F.eks. Den bestøvlede Kat o. lign. Fortsat god fornøjelse i litteraturens verden. Knus fra Jelling

  SvarSlet
 2. Nu er Emil 6 år, men da han var mindre var han glad for Peter Pedal og Rasmus Klump og vi læste også en del disney-bøger (f.eks. Pingvinen der altid frøs, Anders and som postbud osv.). Sigurds bøger er altid et hit:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  --------------------------------
  Thanh Le - HomeDesignLove.Com
  http://www.homedesignlove.com

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails