mandag den 4. juni 2012

marapytta-tid slut for denne gang

jeg har haft min sidste sytime på tirsdagsholdet hos Line. Jeg må indrømme, at selvom det er så skønt at komme i RUM11, så er det også en smule stressende at have Bertram med på armen hver gang. Nogen gange går det fint, og andre gange får jeg ikke lavet så meget, fordi han gerne vil være hos sin moar. Og man kan jo ikke bebrejde den lille dreng. Det er måske ikke altid så spændende at ligge der på tæppet og kigge på, at jeg sidder og syr.

Jeg har nu kun 2 mdr. tilbage på barsel, så tager min kæreste over, og jeg starter på arbejdet.... Jeg synes, tiden er gået alt for stærkt, så jeg vil lige sætte tempoet lidt ned den sidste tid og bare nyde at have fri og have tid til børnene.

På holdet fik jeg ud over de ting, jeg har vist tidligere, syet en jakke til Bertram (der mangler lige knapper og kantebånd på ærmerne). Den har fået et fint broderi fra Tusindfryd på. Desuden fik jeg lavet et buksemønster, som jeg nemt kan forlænge og gøre bredere i takt med, at han vokser. Nåede lige at sy et par - som bare lige skal have elastik i taljen og benene.

2 kommentarer:

 1. Ih hvor har du lavet mange skønne ting i Lines kælder.
  Kh viola

  SvarSlet
 2. Lækker jakke- og sikke en effekt det enkle smukke mærke giver!

  Sommerhilsner
  Christina

  SvarSlet

Hej med dig!
Det er super dejligt, at du vil skrive en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails